Vídeo: Una dona i una jove ferides en un accident entre dos cotxes en Torrent

A demés, un xic de 22 anys ha sigut atés en el lloc dels fets per una cris d'ansietat

Una dona i una jove ferides en un accident entre dos cotxes en Torrent, en l'Horta (València)
Una tercera víctima va patir una crisi d'ansietat | Bombers de València

Esta vesprada de diumenge, cap a les 20.27 hores, s'ha produït un accident de trànsit entre dos cotxes en l'avinguda de Santa Apol·lònia de la localitat de Torrent, ubicada en la comarca de l'Horta (València), en el que una dona de 53 anys i una xica de 20 anys han acabat ferides.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). També s'han desplaçat diferents efectius de bombers del parc de Catarroja i de Torrent, qui ha excarcerat a les dos víctimes d'un dels cotxes accidentats.

Una volta fora, la dona ha sigut assistida pels servicis mèdics per ferides lleus i una cervicàlgia, mentres que la xica presentava ferides més greus i també una cervicàlgia. Una volta estabilitzades, les dos víctimes han sigut traslladades fins a l'Hospital General Universitari de la ciutat de València. A demés, un xic de 22 anys ha sigut atés en el lloc dels fets per una cris d'ansietat, i ha sigut donat d'alta en el lloc dels fets.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències

Els Centres d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), dependents de la Conselleria de Sanitat, van gestionar un 45% més d'avisos en 2020 que l'any anterior a conseqüència de la pandèmia, ja que dels 846.000 atesos, més de 400.000 van correspondre al telèfon d'atenció per coronavirus.

Estes dades suposen la gestió de 2.318 avisos diaris i segons la classe d'incident, 192.810 van ser emergències, 161.995 telefonades que requerien resposta de caràcter urgent, 171.200 consultes mèdiques, 13.795 serveis que van correspondre a transports secundaris i 133.957 a transports urgents no assistits.

Eixos dos últims tipus de servicis són, en el primer cas, els traslladats de pacients entre centres hospitalaris que requerixen personal sanitari, i en el segon cas els trasllats a centres sanitaris o domicilis que no requerixen assistència sanitària durant el transport. La resta de les atencions es referix a alertes, anomenades associades i altres serveis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari