VÍDEO: La foguera de Canals, la més gran del món, cau damunt de dos cases

A pesar de què provocà un gran espant en el moment de la caiguda, no ha causat grans danys
La foguera més gran del món ha caigut damunt de dos cases | Ajuntament de Canals

La foguera més gran del món es crema en Canals, en la comarca de la Costera (València), amb motiu de les festes de Sant Antoni, que se celebren este cap de setmana en moltes localitats valencianes. En el cas d'esta localitat, han cremat la seua coneguda foguera este dijous, però la 'cremà' no ha sigut igual de tranquila que sempre.

La foguera, que contenia 100 tones de llenya i mesurava 16 metres d'altura, raó per la que la situen com el rècord Guiness en ser la més gran del món, començà a cremar-se, com és tradició, a les nou de la nit. Fins ahí, tot bé, però dos hores després, quan estava totalment encessa, va caure sobre dos cases de la plaça.

Tot i el gran girigall que va provocar la caiguda repentina, gràcies a les mesures de seguretat que es van prendre abans, com la distància entre la foguera i els espectadors, i la ràpida actuació dels bombers, preparats des del primer moment per si passava el que finalment va passar, es va poder evitar que el foc afectara a l'interior de les cases i, sobretot, que afectara a alguna persona.

Després d'este espant, hui divendres, en Canals continuen celebrant la seua festa de Sant Antoni des de les 8 del matí amb una despertà.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a José Ángel, desaparegut en Elda" "Fotos: Cremen dos cotxes en Alacant"