Les xarxes socials al·lucinen amb el sorprenent detall d'esta imatge

En la fotografia es pot vore als alcaldes de León i Valladolid amb la samarreta de l'equip de futbol de la ciutat
Imatge de la polèmica. | Twitter

  

Durant el passat dia 10 de setembre, la Cultural Lleonesa i el Valladolid es van enfrontar en un partit de futbol en Segona divisió després de 42 anys sense fer-ho, tal com explica 'Huffington Post'.

  

  

Amb motiu de la trobada, igual que realitzen la majoria de clubs, Antonio Silván i Óscar Puente, els alcaldes de León i de Valladolid respectivament, van posar abans les càmeres amb les samarretes dels dos equips, sense pensar en cap moment en el nom publicitari que portaven ambdues.

Si et fixes bé en la fotografia penjada en les xarxes socials es pot observar com si lliges el nom de la publicitat que porten tots dos en les samarretes de forma correlativa es pot llegir la següent frase jocosa: «Aspire quatre ratlles».

 

Les xarxes socials han quedat totalment sorpreses

Cal assenyalar que encara que la fotografia fa un temps que es va realitzar, ara ha tornat a córrer com la pólvora en les xarxes socials i no han dubtat en mofar-se del succeït.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un policia fora de servei captura en València a un lladre que furtava vehicles amb un inhibidor" "Persecució policial contra un conductor sense carnet a Alacant"