Un xic detingut per estrangular un home per a robar-li enmig del carrer en Gandia

Un altre jove està també detingut per ser còmplice
Usaven el mateix mètode | Youtube

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia, en la Safor (València), a dos xics de 19 anys. A un d'ells com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació i un altre delicte de furt i a l'altre detingut per ser coautor d'un dels robatoris amb violència i intimidació. 

Les investigacions es van iniciar a causa d'una sèrie de robatoris amb violència i intimidació i un furt, que es van cometre en Gandia a finals de novembre, en el que l'autor o autors, pel que pareix, eren les mateixes persones.

El primer dels fets de la investigació va ser perpetrat en via pública el dia 25 de novembre cap a les 23.00 hores de la nit, per un atacant amb un casc integral, qui va abordar per l'esquena a un home de 66 anys, estrangulant-lo per a robar-li la cartera. El següent fet es va produir una hora després, a un altre home, a qui li va llevar el seu telèfon mòbil pel mateix mètode.

Els dos jóvens tenen antecedents

El tercer dels fets va ser el dia següent, cap a les 14.00 hores de la vesprada, en el que esta volta van actuar dos persones. Un d'ells va entrar en un supermercat i va atacar a la caixera per a emportar-se una bossa amb productes de l'establiment, mentres el segon li esperava fora en una motoa en la que els dos van fugir. En esta ocasió l'agredida va resultar ferida al cap i esquena, requerint baixa mèdica.

L'últim cas es va tractar d'un furt de diners i telèfons mòbils, en la casa en la que els autors dels fets compartixen amb més gent. Durant les investigacions els agents, van recaptar informació de les diferents víctimes i testimonis, a demés d'altres dispositius, que va acabar amb la identificació dels sospitosos de cada un dels fets anteriorment esmentats.

Finalment els policies van trobar a un d'ells, a bord del cotxe familiar en el que viatjava, sent detingut com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un altre de furt, localitzant-li en eixe moment un telèfon mòbil propietat d'una de les víctimes. L'altre sospitós va ser localitzat i va ser detingut com a presumpte coautor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un conductor borratxo atropella a un home i es dona a la fugida en València" "Simula que li han furtat 6.000 euros quan en realitat se'ls ha quedat ella en Benidorm"