Un xic detingut per robar amb una navalla en 7 locals de Castelló de la Plana

La navalla era de 15 centímetres
La navalla té 15 centímetres | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a un xic de 35 anys com a presumpte autor del robatori amb intimidació de 7 establiments en el centre de la ciutat de Castelló de la Plana.  Pel que pareix, usava una navalla per a amenaçar als treballadors, per a conseguir botins que oscil·laven entre 70 i 560 euros.

El primer dels robatoris va tindre lloc el passat 3 d'octubre en una pastisseria del centre de la ciutat, quan a les 17.00 hores de la vesprada, entrava un xic i amb una navalla en la mà i va amenaçar a la treballadora perquè li donara els diners que tenia en la caixa, o «l'agredia». 

Després d'este fet, li van seguir altres dos, els dies 6 i 8, en els que la mateixa forma d'actuar. El dia 13 en dos establiments més, una fruiteria cap a les 09.30 hores del matí i una tintoreria a les 19.00 hores de la vesprada. Després d'un parell de dies, tornà a aparéixer en una carnisseria, a on va furtar 560 euros.

Finalment, el dia 16 d'octubre, el presumpte autor dels robatoris accedia a una drogueria, armat amb un ganivet, per a perpetrar un nou colp, quan va ser interceptat pels agents que participaven en el dispositiu desplegat per a la seua localització i detenció. Durant l'acció policial, se li va confiscar el ganivet de més de 15 centímetres El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial, qui va ordenar el seu ingrés a la presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roben material en una escola de Nules" "Ferida en caure del seu patinet en Castelló de la Plana"