Un xic detingut per robar i saltar-se una ordre d'allunyament en Alacant

El xic ha anat fins a casa de la seua exparella i li ha trencat la porta
El xic tenia una ordre d'allunyament de la víctima | Pixabay

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha detingut esta matinada de divendres a un xic de 29 anys per la seua presumpta participació en delictes de danys, furt i trencament de la mesura cautelar d'ordre d'allunyament.

Segons fonts policials la detenció s'ha produït cap a les 01.00 hores quan han tingut coneixement a través d'una telefonada al 112, que alertava als agents del servici nocturn de la Policia Local, de l'existència d'un home, sobre el que requeia una ordre d'allunyament, i que es trobava pegant la porta d'accés d'na casa en la que viu una dona víctima de violència de gènere.

Immediatament fins al lloc dels fets s'han desplaçat dos unitats policials que a la seua arribada van observar danys importants en la porta d'entrada de la casa de la dona, qui va referir als agents que la seua exparella havia trencat la porta i en vore que estava cridant a la Policia, el xic va escapar després de furtar una bici que hi havia en el replà.

Davant d'este fet, la Policia Local va organitzar un dispositiu de busca amb la descripció aportada, conseguint localitzar-lo en una dels carrers pròxims a la casa. Per això, els agents de Policia van procedir de manera immediata a la detenció d'este xic, per un presumpte delicte de danys, furt i trencament de la mesura cautelar d'ordre d'allunyament, quedant a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit un bomber en caure des d'un camió grua en Alacant" "Sospresa entre els veïns: Un ciclista totalment despullat per l'Horta"