Detenen a un xic després de presumptament violar, agredir i amenaçar amb un ganivet a una xica en València

La Policia Local va detindre a l'agressor sexual poc després que ella telefonarà a una amiga per a demanar ajuda
Una amiga de la víctima va telefonar a les autoritats | Pixabay

La Policia Local de València ha detingut a un xic de 26 anys per violar presumptament a una xica de la mateixa edat després d'intimidar-la amb un ganivet de cuina, tirar-la a terra i pegar-li un colp al cap en una casa de la capital del Túria.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', la víctima va ser auxiliada pels mateixos agents que van detindre al presumpte agressor sexual poc després que la xica telefonarà a una amiga seua per a demanar-li ajuda.

Immediatament, les autoritats van acudir amb urgència a la casa a on es trobava la víctima. La seua amiga estava esperant als agents en la porta de l'edifici per a indicar-los a on estava la xica.

L'amo de la casa va sentir una forta discussió

El propietari del domicili a on viu l'afectada va obrir la porta a la Policia Local i va deixar-los entrar quan li van explicar el motiu de la seua intervenció. L'home de 63 anys va explicar als agents que havia llogat les habitacions a unes quantes persones, una d'elles el presumpte violador, i que moments abans havia sentit una forta discussió entre una xica i un jove.

A demés, l'amo de la vivenda va manifestar a les autoritats que el presumpte autor dels fets havia trencat una cadira d'una puntada. Mentres el propietari de la casa parlava amb la Policia, la víctima va eixir corrent de l'habitació i els va demanar ajuda.

La xica de 26 anys estava molt nerviosa i els va dir que anaren amb compte perquè el suposat violador portava un ganivet. Posteriorment, una altra patrulla de la Policia Local de València va arribar al pis en eixe moment i va tranquil·litzar a la víctima.

La declaració de l'agressor

Quan els agents van entrar a l'habitació, el xic va negar haver abusat de la xica. No obstant això, les autoritats van donar credibilitat al testimoni de la jove i van detindre al xic acusat d'un delicte d'agressió sexual.

Els policies van avisar al Grup d'Atenció als Maltractaments (GAMMA) de la Policia Local de València perquè es fera càrrec del cas i la víctima fóra assistida per agents especialitzats en esta classe de delictes.

Tal com pareix, la xica agredida va tindre una forta discussió amb el seu presumpte agressor i li va demanar que abandonarà casa. Segons la versió de la víctima, el xic va reaccionar de forma molt violenta, la va tirar a terra, li va pegar un colp al cap, va traure un ganivet de cuina i la va obligar a mantindre relacions sexuals

L'agressor va reconèixer la discussió

Ella va aprofitar un descuit del xic per a cridar a la seua amiga i demanar ajuda. L'ara detingut només va reconèixer que havia discutit amb la xica. Els agents van acompanyar a la víctima a l'Hospital General de València perquè fora assistida en el Servici de Ginecologia.

Els policies van agarrar el ganivet després que el presumpte violador els diguera que estava amagat dins d'un calaix de l'armari en l'habitació a on van passar els violents fets. Tot apunta al fet que la víctima i el seu suposat agressor s'havien conegut a través de les xarxes socials

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dia de la Dona en València: Concentracions per alçar la veu en el 8-M" "Dos ferits en un accident de trànsit en Alacant"