Un xic de 22 anys ferit greu en una caiguda en les Fonts de l'Algar de Callosa d'en Sarrià

El jove ha sigut traslladat a l'hospital Marina Baixa
Els fets s'han produït en la cascada principal de les Fonts de l'Algar | Twitter

Un xic de 22 anys ha resultat ferit en una greu caiguda en les Fonts de l'Algar de la localitat de Callosa d'en Sarrià, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant). Els fets s'han produït este dijous de vesprada, cap a les huit i quart, en la cascada principal.

En rebre l'avís, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una de Suport Vital Bàsic (SVB) fins al punt de l'accident.

Els servicis mèdics han assistit al jove de 22 anys per diverses ferides greus de diferent consideració i, després de l'assistència, ha sigut traslladat a l'hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa en l'ambulància se suport vital avançat (SAMU).

Ja fa temps que s'alerta de la perillositat de tirar-se des de grans cascades o precipicis en platges continentals i cales, ja que poden acabar en tragèdies com esta o altres més greus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descubren un ladrón de casas de campo en Elche" "Investiguen com un delicte d'odi l'arrest del passatger negre en el metro de València"