Xic de 17 anys, ferit en saltar de cap des d'una roca en la platja de l'Arenal de Xàbia

La zona, amb més de dos metres d'altura, té diferents senyals advertint de la prohibició de salts
Moment del salvament en Xàbia | Creu Roja

 

Este divendres de vesprada, un xic de 17 anys va haver de ser atés pels efectius de la Creu Roja. EL jove va patir un accident en realitzar un salt de cap en una zona prohibida, de més de dos metres d'altura, en la platja de l'Arenal de Xàbia, dins de la Marina Alta d'Alacant. 

 

Tal com han informat els servicis de vigilància, el xic es va llançar des d'una roca situada en l'extrem sud d'esta zona de bany, molt popular en la temporada alta, i que té diferents senyals advertint de la prohibició de salts

 

A pesar dels cartells, i dels repetits advertiments del personal socorrista, el jove va continuar amb esta perillosa pràctica, que finalment li va causar una ruptura en el muscle dret, a més d'altres contusions.  

 

Els socorristes van atendre el xic immediatament, l'immobilitzaren en una llitera i el va ser traslladat en ambulància fins a l'hospital més pròxim. 

 

Tant l'Ajuntament del municipi, com Creu Roja, han insistint en la importància de fer cas de les indicacions dels socorristes i dels cartells informatius.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!