Una xica de 19 anys, que es prostituïa en el carrer, ha desaparegut després de pujar a un cotxe en Albal

Florina. G porta desapareguda des del divendres 8 de gener
Porta 6 dies desapareguda | Pixabay

Inquietant succés en la localitat d'Albal, en la comarca de l'Horta, (València), en la que una xica de 19 anys, Florina. G, porta ja 6 dies desapareguda. La jove estava sent prostituïda en el carrer per una organització, quan s'ha perdut la seua pista després de què es pujara a un cotxe el passat divendres, 8 de gener.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', ha sigut en la corba de la pista de Silla que unix amb la CV-33 a on la jove ha desaparegut este divendres, i des d'eixe moment el grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil de València està treballant per a trobar-la.

Tot i que la jove va desaparéixer el divendres, no ha sigut fins el matí de diumenge quan s'ha denunciat la seua desaparició en les dependències de la Guàrdia Civil d'Alfafar, en la mateixa comarca. Ha sigut una companya seua la que ha denunciat la desaparició, ja que li va estranyar que no li responguera al telèfon ni tampoc havia tornat a sa casa.

Últimes notícies sobre Florina

Les últimes pistes que la Guàrdia Civil té sobre Florina és que el divendres, cap a les 17.30 hores, va pujar al cotxe d'un home i se'n van anar per un camí asfalt en direcció als camps de cultiu del paratge natural de l'Albufera. I des d'eixe moment, ja no és té cap constància més de la desapareguda.

Algunes companyes de la jove han estat buscant-la per la zona a on solen treballar, però sense cap èxit. Hi ha hipòtesi de què haja sigut la mateixa Florina la que haja fugit per a deixar de ser prostituïda, encara que no seria la idea que més pes té, ja que els fets no de la investigació no ho vorien viable.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"TERRIBLE! Mor un motorista en un accident en l'A-7" "Ferida en un accident entre un cotxe i una moto en València"