La jove que va atropellar i va matar a tres ciclistes de Xàbia es nega a tornar a la presó

El 24 de maig se celebrarà el judici contra l'acusada
Judici contra la xica que va matar a 3 ciclistes de Xàbia | Pixabay

El 7 de maig de 2017 una xica va atropellar a sis ciclistes de Xàbia (Alacant), en la carretera N-332 en Oliva, en la comarca de la Safor (València). En l'accident, van morir tres persones en envair la conductora el carril i el voral contraris.

Segons ha avançat el diari 'Información', la presumpta autora dels fets va complir un any de presó de preventiva, però va eixir en llibertat provisional després de pagar una fiança de 7.000 euros.

Ara, la xica preferix anar a judici i arriscar-se al fet que la condemnen a quatre anys abans que acceptar entrar per voluntat pròpia de nou en presó. L'acusada s'enfronta a tres delictes d'homicidi amb imprudència greu, altres tres de lesions i d'un delicte contra la seguretat viària.

Este divendres, la xica s'ha negat a acceptar la proposta de pena del Ministeri Fiscal que a demés, comportaria una reducció de la pena a canvi de declarar-se culpable, evitant celebrar el judici. 

Els advocats de les víctimes, el fiscal i el lletrat de Mavi S., -la conductora que després d'una nit de festa va atropellar als ciclistes (va donar positiu en alcohol i drogues)-, no van conseguir ahir en el Palau de Justícia de Gandia un acord que evitarà un judici que s'ha fixat per al pròxim 24 de maig. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"365 dies sense Marta Calvo, la xica valenciana desapareguda en Manuel" "Absolen als amos del gos que va atacar a la política Sandra Gómez"