Una xica detinguda per furtar 30.000 euros a la dona que cuidava en València

Ha sigut el banc de la víctima el que ha alertat dels fets
Ha furtat més de 30.000 euros a la dona que cuidava | Agències

Este matí de dimecres, cap a les 11.00 hores, agents de la Policia Autonòmica de la ciutat de València han detingut a una xica per, presumptament, furtar més de 30.000 euros a la dona que cuidava, després de furtar-li la targeta de crèdit.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', ha sigut l'entitat bancària de la víctima la que va alertar a la policia, ja que estaven notant moviments estranys en el compte de la seua clienta. Quan els agents van ser avisats, van anar fins a la casa de la dona, i van pillar a la xica, que eixia de la casa amb les seues coses, ja que els fills de la víctima l'havien despedit uns dies abans.

La detinguda, que no té cap antecedent, s'havia enterat del número secret de la targeta de la dona i durant este últim mes li va anar furtant els diners poc a poc, ja que cada dia treia uns 1.000 euros, segons apunta l'entitat bancària. Quan el banc va preguntar als familiars si sabien el que estava passant, ells ho van negar, pel que van decidir posar el cas en mans de la policia, moment en que van començar la investigació i van detindre a la xica.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tràgic accident: Mor una menor en clavar-se un vidre en el cor en Elx" "Arriba una pastera amb 9 persones a la costa d'Elx"