Un xiquet de 14 anys detingut per agredir i insultar a sa mare en Quart de Poblet

Segons ha explicat la víctima, no és la primera volta que passa
Un xiquet de 14 anys agredix a sa mare en sa casa de Quart de Poblet | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en una casa de la localitat de Quart de Poblet, en la comarca de l'Horta (València), a un xiquet de 14 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després d'agredir a sa mare. Pel que pareix, no era la primera volta que es donaven esta classe de fets. 

Els fets van tindre lloc cap a les 15.00 hores de la vesprada del divendres, quan els agents que patrullaven per Quart de Poblet, van ser requerits per una dona, en un evident estat d'agitació, demanant ajuda perquè acudiren a sa casa.

Els policies ràpidament van anar fins al lloc amb la requeridora i van entrar a la finca que es trobava oberta, localitzant en un dels replans a una dona plorant, i visiblement nerviosa, qui va manifestar que el seu fill acabava d'agredir-la, podent comprovar els agents que tenia diferents esgarrapades i una ferida sagnant en l'esquena.

Els veïns van ajudar la víctima

Els agents van saber que moments abans la dona havia arribat de treballar i hauria mantingut una discussió amb el seu fill, ja que li havia demanat diners per a anar-se'n i en dir-li ella que no, este va començar a posar-se agressiu, espentant-la i propinant-li puntades i punyades pel cos, arribant a estampar-li el mòbil contra terra.

Diferents veïns que van sentir els crits de socors, van eixir en la seua ajuda, llevant-li al seu fill de damunt, per a continuació demanar ajuda a la policia. Finalment, els agents van entrar en la casa, a on es trobava el menor, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intoxicada pel fum en cremar-se sa casa en Alacant" "URGENT: Busquen a Manolo Halilovic, un xiquet de 12 anys desaparegut en Torrent"