Una xiqueta de 14 anys se suïcida després de ser violada en un cementiri per cinc xics

La menor, de 14 anys, havia quedat amb un dels joves en el cementiri a Bèlgica. Dies després es va suïcidar després de veure les imatges en xarxes socials.

Una menor de 14 anys es va suïcidar dies després que fos presumptament violada en grup en un cementiri per cinc joves a Bèlgica. Estos van compartir fotos dels fets en xarxes socials.
La fiscalia de Gant, a Flandes, va confirmar la detenció de cinc joves, dos adultstres menors, sospitosos de "fets ocorreguts poc abans de la mort d'ella víctima".

La jove va planejar veure's amb un amic en el cementiri Wester en Mariakerke, el passat 15 de maig, però quatre amics més l'estaven esperant també allí. Tots van abusar d'ella en grup i ho van gravar.

Els presumptes autors ho van publicar i quatre dies després, la menor es va llevar la vida.

La Policia ja identificat als cinc presumptes autors dels fets després d'analitzar les imatges. Entre ells, hi ha tres menors de 14 i 15 anys i dos adults de 18 i 19 anys. Dos dels menors són germans.

Arrestats els cinc

Els cinc joves van ser arrestats per violació, agressió i per prendre i difondre fotografies com a part de l'atac. Alguns d'ells ja eren coneguts per la Policia.

L'alcalde, Dennis Dierick, va declarar que ells coneixien "molt bé" a la víctima i va descriure la mort com "un horror" i "una tragèdia inhumana". "La meua esposa li va fer classes i venia a la nostra casa de tant en tant", va explicar.

La ministra d'Interior, Annelies Verlinden, ha demanat que les víctimes puguen denunciar per telèfon. Les activistes denuncien que cada any es produeixen 200 violacions en grup al país.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un menor fereix als seus pares en el seu domicili de Madrid" "Un espanyol posa fi a la seua vida i amb la de la seua filla de 6 anys"