Zara ofereix als seus clients la possibilitat d'aconseguir els pantalons texans perfectes per a cada cos

Després de l'eina per encertar amb la talla, ara a la pàgina web de Zara es podrà decidir si comprar uns pantalons més llarg de turmells segons l'estil o llarg de cama de cada persona
Imatge d'arxiu d'una tenda Zara. | Imatge: Cedida.

Una de les peces de roba imprescindibles a qualsevol armari és sens dubte el pantaló texà. Aquesta peça és una de les més vestides diàriament al món, per la seua comoditat i pel fet d'oferir infinitats de combinacions i estilismes. No és estrany que una mateixa persona tingui més de 5 o 10 parells de pantalons únicament texans. Tot i això, moltes vegades és realment difícil trobar el que millor queda segons cada cos.

A les tendes ja no podem confiar que una mateixa talla quedi igual, i els patrons són tan diferents que pot ser que un tipus de pantaló no quedi bé a tot el món. Tot i això, sempre estem disposats a trobar «EL pantaló texà». Ja fa temps, la firma Zara del grup tèxtil Inditex va proposar una opció per tal de poder trobar l'estil de pantaló desitjat.

Els dos tipus de pantalons texans disponibles a Zara, segons el llarg | Imatge de: Zara.

Zara ja ho va intentar sense èxit

A la secció de texans, concretament a la de 'jeans' de la pàgina web de Zara es podrien trobar ràpidament els diferents models de pantalons distribuïts segons el seu disseny o patronatge. Però esta eina va acabar sent d’allò més enrevessada i no va acabar de quallar, ja que aquesta funció no tenia en compte les característiques de cada cos.

Més endavant, Zara ha aconseguit moltes ovacions amb una altra eina que sí que ha funcionat perfectament. Es tracta d'una eina per encertar la talla corresponent, segons cada peça de roba, calculant l'altura i el pes de cada persona. Així, es donen diversos percentatges de la talla que millor quedaria i també et fa recomanacions segons si vols que el disseny quedi més ajustat o ample. 

Els dos tipus de pantalons texans disponibles a Zara, segons el llarg | Imatge de: Zara.

La gran novetat per trobar els texans perfectes

Ara, Inditex ha fet un pas endavant en l'experiència de compra cap als seus clients i ha decidit oferir la possibilitat d'escollir la llargària dels pantalons texans. Tot i que esta nova iniciativa de Zara afavoreix a les persones altes, és una molt bona notícia per a tot el món, inclús per a aquelles persones que no volen seguir amb la tan estesa tendència de lluir sempre els turmells.

De la següent manera, a Zara, el mateix tipus de pantaló texà es pot comprar en dos versions diferents, la 'regular' i la 'longer', segons com es vulga el baix del pantaló, adaptant-se a les necessitats de cada client i cos. Concretament, quan se selecciona la talla d'aquesta peça, apareix l'opció, per exemple, d'escollir entre la 38 regular i la 38 longer, i així amb cadascuna de les altres talles. A més, estos pantalons no tenen un preu excessivament car, i estan disponibles per 19,95 euros.

Captura de les diferents opcions de talles disponibles a Zara | Imatge de: Zara.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última Hora: Dos menors ferits de gravetat a un accident a la CV-147" "ATENCIÓ: La novetat de Mercadona amb la qual fa tremolar a tota la seua competència"