ÚLTIMA HORA

🚨🌧 CLASSES SUSPESES TEMPORAL: Estes localitats no tindran escola este dimarts

Aitana confirma la seua relació amb Miguel Bernadeau en un divertit vídeo

En les imatges es pot vore a la cantant i l'actor ballant dins d'un cotxe durant unes vacances a Lanzarote.
Aitana i Miguel Bernardeau ja no amaguen la seua relació | GTRESONLINE

 

S'ha fet esperar la confirmació oficial, però sembla difícil que els dos protagonistes puguen ja negar el seu amor. Aitana i Miguel Bernadeau estan junts. La cantant d'Operación Triunfo va compartir les seues primeres imatges amb l'actor a les xarxes socials. Els dos protagonitzen un divertit vídeo on se'ls pot vore ballant al ritme de la música, mentre gaudeixen d'un viatge en cotxe per carretera. 

 

I és que la parella ha decidit no amagar-se més i deixar clar que els uneix alguna cosa més que una amistat. Els dos joves van passar aquests dies de descans de Setmana Santa junts, fent una breu escapada amb amics a l'Illa de Lanzarote, concretament a la zona de Famara.  

 

Primeres imatges com a parella 

Ha sigut Aitana l'encarregada de transmetre per primera vegada públicament, a través d'un Stories d'Instagram, que té una relació especial amb el fill de l'actriu Ana Duato.  En les imatges es pot vore a la feliç parella improvisant una divertida coreografia, amb música de fons, abans de començar a riure's. 

 

Aitana i Miguel Bernadeau han compartit les seues primeres imatges junts | Instagram

 

Aitana ha protagonitzat també durant aquestes vacances una de les imatges més comentades a les xarxes. La cantant compartia una foto seua en banyador, gaudint de les platges canàries, que rebria un gran número de comentaris, alabant la seua impressionant figura. 

 

 

 

La confirmació després de mesos de rumors

Fa molt pocs dies, Aitana i Miguel Bernadeau apareixien en la fotografia principal de la portada de la revista 'Cuore'.  En la fotografia, ella apareix rodejant-lo amb els braços i les cames, mentre ell l’abraça i la besa.

 

Aquestes instantànies donaven credibilitat a la gran quanitat de rumors que, des del mes d'octubre, parlaven de la seua relació. Aquests rumors van sorgir a partir de què la cantant realitzara nombroses visites a la casa de l’actor, que resideix a Madrid amb els seus pares. Poc després, la mateixa revista 'Cuore' ja va ser la que va publicar la primera imatge que es va tindre de la parella donant-se un bes, en octubre de l’any passat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!