'SECRET STORY': Alba Carrillo i Miguel Frigenti es fonen en un bes

El bes entre els col·laboradors serveix per a signar la seua reconciliació
Alba Carrillo i Miguel Frigenti | Telecinco/Mediaset

Alba Carrillo ha tornat a 'Secret Story'. La col·laboradora sorprenia a tots fa una setmana en abandonar el plató deixant a tots 'plantats' després de mantindre una acalorada discussió amb Miguel Frigenti. A través de les seues xarxes socials, la filla de Lucía Pariente va assegurar que no tornaria al seu lloc de treball, carregant durament contra l'organització.

El perdó de la col·laboradora: "No s'ha de fer això"

 

Tanmateix, passat el temps, la jove ha confessat estar penedida de la seua actitud i ha tornat amb moltes ganes de continuar defensant a la seua mare.

"Tots ens mereixem una segona oportunitat", ha començat anunciant Carlos Sobera després de revelar que en plató anaven a viure el retorn d'una persona que els havia deixat plantats i a la qual estranyaven. Després d'això, ha presentat a Alba Carrillo que el primer que ha volgut fer ha sigut disculpar-se amb tots els seus companys.

"Demane perdó a tu, als meus companys de plató, al públic i als espectadors perquè no s'ha de fer això i sobretot a la meua mare, perquè li dec el respecte d'estar ací defensant-la", ha indicat.


Alba Carrillo ha volgut demanar perdó, tant al presentador com la programa, els seus companys de plató, al públic i sobretot a la seua mare, encara que no li estiga sentint: "Li deu el respecte d'estar ací defensant-la". I és que, assegura, que "no s'ha de fer això".

Després del seu discurs ha rebut l'aplaudiment de tot el públic des del seu lloc en la graderia i és que ha d'enfrontar-se a una prova per a poder recuperar el seu lloc en els sofàs del plató i les opcions estaven entre: croqueta amb doble mortal tirabuixó, fer el ball de 'Dirty Dancing' al qual es va enfrontar Lara Álvarez i els concursants, i finalment, un bes amb Miguel Frigenti.

No obstant això, tornar al seu anterior posat no serà gens fàcil per a ella, i és que el presentador li ha indicat que haurà de sotmetre's a una sèrie de proves per a poder estar en el sofà comentant al costat de la resta de col·laboradors. Mentrestant, haurà de quedar-se amb els familiars en les graderies, una situació que ella espera que puga canviar prompte. "Estic disposada a fer el que em demanes", li ha indicat.Alba es penedeix de la seua marxa i ho demostra amb un bes a Miguel Frigenti

 

Alba Carrillo l'ha decidit: el bes amb el periodista. La col·laboradora s'ha acostat a poc a poc al seu company, dempeus enmig de plató, repetint la frase "Frigenti, pitjors coses hauràs besat" i amb una mica de nervis. I sí, finalment ha arribat el bes en forma de "pic" entre esta parella que no se sol regalar molts signes d'afecte precisament. Encara que, no ha sigut suficient per a baixar al sofà de manera immediata, haurà de passar alguna prova més?.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban interromp l'emissió de 'Sálvame' i assegura estar molt esgotada" "Nou expulsat de 'Masterchef Celebrity'"