Alejandra Rubio posa entre la corda i la paret a la seua mare en directe

Una entrevista sorpresa de part d'Alejandra Rubio a la seua mare, Terelu Campos en la que li ha preguntat sobre el conflicte amb la seua tia, sobre l'amor i sobre la seua iaia

Alejandra Rubio entrevista a Terelu Campos i d'esquenes està Emma García

Ja fa dos anys que Terelu Campos treballa com a col·laboradora en el programa de Telecinco presentat per Emma García "Viva la vida". Campos ha estat molt emocionada, ja que per a ella significa molt estar en este programa i assegura que té uns meravellosos companys i que està d'allò més agust. Així que la millor manera de celebrar-lo no ha estat una altra que amb una entrevista feta per la seua pròpia filla, Alejandra Rubio.

La incògnita de com ho agafarà Terelu Campos

La filla de Terelu Campus ha preparat un fum de preguntes per a la seua mare, amb incertesa de no saber com seu agafarà, a més Terelu no seu podia imaginar a l'inici del programa. Visiblement nerviosa, Alejandra ha confessat abans de l'entrevista que sentia un cert temor: "La meua mare sap les coses que jo pregunte, em fa por que s'enfade amb mi". Malgrat tot s'ha llançat, així ha estat l'entrevista: Alejandra li demana a la seua mare que es posicione en el conflicte amb Carmen Borrego.
Alejandra volia saber de quin costat es posaria Terelu si hagués de posicionar-se en el conflicte entre ella i la seua tia, Carmen Borrego. Terelu, com ja és costum, ha estat el més imparcial possible: "Ella es va equivocar nomenant-te on no havia de fer-ho i tu et vas equivocar dient públicament que no tenies relació amb la teua tia des de feia temps".

La pregunta i ncòmoda

Alejandra no s'ha tallat un pèl: "Per què a les Campos us agrada tant el drama?". Terelu no donava crèdit: "Esta pregunta em molesta perquè crec que no és veritat i li estàs donant arguments a persones amb molt mala llet per a acollir-se a això". Després d'esta resposta inicial, Terelu es ficava un poc més en el paper: "La més dramàtica és la meua germana Carmen, la que menys jo, Alejandra també ho és, si jo posés els seus àudios queia el plató".

Què és el que vol María Teresa Campos?

"Estàs d'acord amb la iaia respecte a què vol que tornes a 'Sálvame'?", li llançava Alejandra a la seua mare, Terelu preferia no mullar-se massa: "Quina tela amb la pregunta, t'ho dic tot dient-te que treball en 'Viva la vida".

Què és el que menys suporta Terelu de la seua filla Alejandra?

"Que és molt alarmista". Així contestava Terelu sense ni tan sols pensar-ho un segon a la pregunta de la seua filla. Terelu assegura que el que menys suporta de la seua filla és que siga tan alarmista: "Em demana que la porte al metge per un mal de cap".

Arriba el moment de parlar de l'amor amb Terelu Campos

La pregunta que llançà és: té Terelu por d'enamorar.se?. No, però assegura que ha arribat un moment en la seua vida en el qual es troba a gust amb la vida que té i no necessita un home en la seua vida. Alejandra vol saber per què no vol enamorar-se de nou i Terelu, tirant pilotes fora, ha parlat d'amors platònics i fins i tot de Galiacho... "Mamà, és Galiacho la teua crush?".

La por més gran de Terelu és...

Que a Alejandra li passe una cosa dolenta és el que més por li dóna a Terelu, sens dubte. La col·laboradora no ha dubtat un instant a l'hora de contestar la penúltima pregunta: "Que tu tingues alguna malaltia, algun accident, això em dóna veritable paüra".

Amb qui prefereix Terelu coincidir en plató? Amb Carmen o amb Alejandra?

"Amb cap de les dos!". Terelu no porta pel que sembla massa bé això de treballar amb la seua filla i la seua germana cada cap de setmana. Alejandra creu que la seua mare no està sent del tot sincera: "Perquè jo crec que prefereixes treballar amb Carmen abans que amb mi".

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari