L'apassionat bes que han protagonitzat dos concursants de 'Supervivientes'

Els concursants implicats han reaccionat als rumors
Els concursants implicats han reaccionat als rumors | Cuatro

'Supervivientes' continua en joc i s'ha viscut pràcticament de tot, però este diumenge, gràcies a un dels jocs del programa, s'ha descobert la gran tensió sexual que existix entre dos concursants del programa. La prova consistia en menjar sushi sobre els cossos dels seus companys, que feien de taula. 

Ana Maria Aldon aprofitava l'ocasió per a recrear-se en les llepades sobre el pectoral d'Albert Barranco, però la veritable passió eixia entre l'ex del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i una altra supervivent.

Tensió en Hondures

L'edició del 'reality' començava amb un amor precipitat entre Ivana Icardi i Hugo Sierra, ara ja més que passat. Tant, que la itailiana ha protagonitzat un apassionat bes amb Barranco en llevar-li un tros de pastís. En fregar-se els llavis, han saltat les alarmes entre els concursants.

El mateix José Antonio Avilés s'ha encarregat de traure el tema i demanar opinió a les dones de l'illa i s'ha obert el debat en Hondures sobre si hi ha tensió sexual no resolta entre els dos protagonistes.

Parlen els protagonistes

Després d'una pluja d'idees entre companys, Avilés ha volgut preguntar directament als protagonistes de la història, que s'han pres el seu comentari amb humor. I és que Albert Barranco té qui l'espera en Espanya, ja que va entrar amb parella al concurs. Ivana, en canvi, està sola, després de la seua ruptura televisada amb Hugo Sierra

Ara els rumors corren entre Barranco i la italiana, després de què ell també fora objecte de comentaris sobre una suposada relació clandestina amb Rocío Flores, que mai s'ha acabat confirmant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Kiko Hernández torna en directe i deixa a tots al·lucinant amb el seu nou look" "Telecinco ya tiene nueva presentadora para 'La isla de las tentaciones'"