València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Arturo Valls balla un 'twerking' a petició d'una concursant d''Ahora Caigo!'

El presentador va satisfer la demanda de la concursant, que li va demanar que felicitara l'aniversari de la seua iaia d'esta manera
Arturo Valls no va dubtar ni un segon en ballar 'twerking' per a felicitar a una fan del programa | Teleprograma

 

El dimecres passat en Antena 3, es va viure un moment d’allò més particular, que va protagonitzar el carismàtic presentador Arturo Valls en el seu mític programa ‘Ahora Caigo!’. Coneguda és per tots la capacitat d’Arturo Valls d’alegrar les vesprades dels espectadors d’Atresmedia amb els seus acudits i les seues improvisacions. El presentador sempre ha fet gala de la seua naturalitat, i no va poder resistir-se a complir el desig d'aniversari de la iaia d'una de les concursants.

 

La concursant en qüestió es dia Noemí i mentres s’estava presentant, li va demanar una cosa d’allò més curiosa al presentador. Si guanyava i s’emportava els diners, els volia utilitzar per a passar un moment especial amb els seus iaios; però si no tenia la sort d’emportar-se res, aprofitant que aquell dia era l’aniversari de la seua iaia Conxa, Noemí li va demanar a Arturo que li dedicara un ball 'twerking' per felicitar-la.

 

 

«Si m’enduc els diners, vullc convidar als meus iaios a alguna cosa, que hui és l’aniversari de la meua iaia i estic ací per ella. A vore si li fas un 'twerking' per a felicitar-la». Després de protagonitzar una de les escenes més simpàtiques del programa fins al dia de hui, la concursant va elogiar al presentador dient-li que ho fea molt bé, a la qual cosa ell va contestar un poc avergonyit: «Estem fatal».