L'atac de riure en directe d'Emma García en 'Viva la vida'

Situació còmica en el programa de Telecinco
Emma García, presentadora del programa | Telecinco

Pocs minuts abans d'arribar a les nou de la nit d'este diumenge, Emma García cridava per sorpresa a una espectadora de 'Viva la vida' que havia participat en el concurs per a guanyar diners. La dinàmica és prou senzilla. Crides al telèfon que proporciona el programa o envies un missatge de text i, si eres l'elegit, has de triar una lletra del títol del programa 'Viva la vida'. Darrere d'estes lletres s'amaga una xifra i són els diners que t'emportes cap a casa.

Carmen, l'estrella emergent

Emma García dona pas a Carmen, l'espectadora seleccionada per a participar en el concurs. La presentadora li demana a Carmen que trie una lletra i ella, per desconcert de tot el món, diu que vol la 'C', Emma li respon que la lletra 'C' no està. És en eixe moment quan torna a explicar-li la dinàmica i la senyora respon que vol el 'tretze'. Carmen seguix insistint i la conductora del programa ja no es pot aguantar el riure.

Després d'uns quants minuts d'incertesa, Emma García ha de suspendre el concurs per a donar pas als informatius. D'altra banda, la presentadora ja ha anunciat en les seues xarxes que el pròxim cap de setmana tornaran a parlar amb Carmen i solucionaran este malentés.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Supervivientes 2020', a punt de firmar el contracte amb la seua participant estrella" "David, el valencià de 13 anys que ha conquistat 'Got Talent' amb les seues coreografies"