Un col·laborador de 'Viva la vida' fa tocaments fora de lloc a un convidat en el descans per a publicitat

Emma García i Carmen Borrego han criticat l'actitud d'un company, que s'hauria excedit amb Pol Badía
Emma García acostuma a ser molt dura amb este col·laborador | Telecinco

El programa dels caps de setmana de Telecinco, 'Viva la vida', es descriu com un programa blanc en el que es tracten els temes d'una manera molt tranquil·la i molt cuidada. A pesar d'això, en alguns casos, es produïxen situacions que evidencien algunes de les reaccions i actituds dels seus col·laboradors.

  

Este cap de setmana, ha sigut la mateixa Emma García, presentadora del programa, qui ha hagut de cridar l'atenció a un dels seus tertulians, que ha tingut una actitud fora de lloc amb un dels convidats del format.

Els fets han passat durant una publicitat, quan José Antonio Avilés, col·laborador del programa, hauria fet uns tocaments fora de lloc a Pol Badía, convidat aquella vesprada del programa. Una volta tornaven de la pausa publicitària, Pol Badía explicava el que havia passat i els altres col·laboradors no donaven crèdit als fets.

El col·laborador ha sigut renyit

Carmen Borrego ha sigut la primera en preguntar-li al col·laborador si no li feia vergonya el que havia fet. Seguidament, Emma García ha recordat que no feia gens de gràcia i ha afegit que a ella no li agradaria que algú li tocara una mamella sense el seu consentiment. Per la seua banda, el col·laborador ha intentat traure ferro als fets, sense èxit.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Inesperada desaparició d'una persona coneguda de Telecinco" "El debut de Girauta com a tertulià en el programa d'Ana Rosa provoca les crítiques"