Forta discussió en directe entre Ylenia i Emma García

Ylenia s'ha ofés per un comentari de la presentadora
Forta discussió entre Emma García i Ylenia en 'Viva la vida' | València Diari

Durant el transcurs de la primera part del programa 'Viva la vida' del diumenge de vesprada, comentaven en el set de sofàs l'entrevista de Gianmarco Onestini en el 'Deluxe' d'ahir. Seguidament, han emés un vídeo a on el concursant de 'Gran Hermano VIP' explicava que una col·laboradora rosa de Telecinco li havia tirat la canya.

Gianmarco, sostingut per Belén Esteban, confirmava que es tractava d'Ylenia Padilla, que diumenge es trobava com a col·laboradora del programa d'Emma García. Ylenia ha intentat explicar que no li va tirar la canya i que simplement va bromejar amb el xic, però sense cap intenció de res més.

  

Després, Emma prosseguia dient que s'ha de saber acceptar quan et donen carabasses i que si això passava no s'acabava el món. 

No firmen la pau

Una volta fet el comentari, se n'han anat a publicitat i, a la tornada, Emma ha intentat parlar amb Ylenia per a disculpar-se, però Padilla, lluny de voler signar la pau s'ha reafirmat en el seu desacord amb el comentari, afegint que s'havia sentit humiliada pels comentaris dels altres col·laboradors, inclosos els de la presentadora.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jordi González riny a un exconcursant de 'GH VIP' en directe" "Adara, afonada en conéixer informació de l'exterior"