Ylenia Padilla contra el seu ex Antonio Tejado

La valenciana exconcursant ‘GH VIP’, insistix en el fet que Antonio Tejado no està parlant amb sinceritat sobre el seu desenllaç amorós
Ylenia arremet contra Antonio Tejado | TELECINCO

 

Durant l'última edició del reality de ‘GH DÚO’ la química entre Ylenia Padilla i Antonio Tejado era més que evident, i l’atracció entre els dos concursants va derivar en una relació sentimental quan els dos van abandonar la casa Guadalix de la Sierra. Encara que cap dels implicats volia reconéixer-la, les seues aparicions junts en públic parlaven a soles.

La seua ruptura amorosa ha trencat amb esta discreció, i Antonio Tejado només ha donat a conéixer alguns detalls generals sobre el seu desenllaç sentimental. Després d’haver viscut amb molta intensitat la seua relació amorosa durant estos mesos, la parella s’ha donat compte que no acabava de complementar-se del tot bé.

Ylenia i Antonio Tejado van iniciar una relació després d'abandonar ‘GH DÚO’  | TELECINCO

 

Les indirectes d'Ylenia Padilla

Els rumors i les versions de la seua ruptura s’han disparat i, fins i tot, l'ex parella de Tejado, Candela Acevedo, ha vullgut aportar la seua opinió sobre els fets, i ha confessat que ell «continua interessat en ella». D’altra banda, Ylenia no ha respost directament a les preguntes dels periodistes però sí que ha llançat alguna indirecta mordaç respecte la seua relació amb Tejado.

Algun dels dards que ha disparat a Antonio Tejado ha sigut la següent declaració: «Si volem entrar en un joc ‘heavy’ en el qual es diguen totes les veritats, entrem». Amb un to amenaçant, l’ex concursant de ‘Gandia Shore’ ha deixat clar que la seua ex parella no està sent sincera sobre la seua separació, i ha insistit en el fet que «no es pot jugar amb la veritat i amb la gent».

«Els motius són uns i no es poden inventar», assegurava la valenciana. Amb un to irònic, Ylenia mostrava el seu desacord amb algunes de les declaracions d’Antonio Tejado en el plató de ‘Sálvame’ on estos dies s’ha debatut sobre els motius de la seua ruptura sentimental.

Tejado i Ylenia dins la casa de Guadalix de la Sierra   | TELECINCO

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"María Jiménez, operada d'urgència" "Sofía Cristo confessa quins han sigut els seus grans amors"