Belén Esteban es dirigix als polítics espanyols durant el 'Debate de verdad'

Durant el debat polític del passat dimecres a 'Cuatro', la col·laboradora de 'Sálvame' els va dir: «Espere que guanye qui guanye, complisca amb tot el que prometa»
Belén Esteban ha sorprés l'audiència a 'Debate de verdad' | TELECINCO

 

El dia 10 d’abril la cadena televisiva 'Cuatro' va presentar un debat amb l’assistència dels quatre representants dels partits polítics amb més pes del nostre país, entre ells Javier Maroto del PP, María Jesús Montero del PSOE, Toni Cantó de 'Ciudadanos' y Noelia Vera de 'Podemos'.

 

Tal com ha explicat 'La Coctelera', el programa responsable d’organitzar el debat polític va ser 'Todo es mentira', presentat pel periodista Risto Mejide. El que no esperava l’audiència era la presència d’una convidada molt inesperada: Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame', qui no va dubtar en arremetre contra els polítics.

 

Els col·laboradors de 'Sálvame' i els polítics compartixen camerino

Abans de l’inici del 'Debate de la verdad', alguns dels polítics van compartir el camerino amb col·laboradors de 'Sálvame', i la representant del PSOE, María Jesús Montero, va expressar la seua experiència coincidint amb els tertulians.

 

«Hem coincidit a maquillatge i admire la professionalitat de tots els que treballen a 'Sálvame'. He saludat també a Kiko Hernández i a Paz Padilla. Els he felicitat per la seua professionalitat, és un programa que entreté», responia la política al comediant Miguel Lago mentre estaven entre bastidors.

 

Belén Esteban assistix al 'Debate de la verdad'

 

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha dirigit directament als representants polítics | TELECINCO

 

Als assistents del programa 'Todo es mentira' els va suposar tota una sorpresa veure entrar a Belén Esteban al plató i asseure’s amb ells com a representant de 'Sálvame'. Tot seguit, es va dirigir als representants polítics: «Espere que guanye qui guanye, complisca amb tot el que prometa, perquè estem cansats de tantes promeses».

 

A continuació, va voler explicar el seu cas familiar: «La meua mare va treballar tota la vida netejant sense contracte. Per què en el moment en què va morir el meu par li van retallar la pensió de viudetat? Pensen que amb 700 euros una persona pot viure?», va comentar sense pèls a la llengua.

 

 

Montero es va afanyar a respondre la queixa de la tertuliana: «No es pot viure amb aquest salari». A més a més, va explicar les mesures del seu partit sobre aquesta problemàtica.

 

El representant del PP, Javier Maroto, va afirmar que «conec el teu testimoni perquè hi ha molta gent així. Sí a les pujades de les pensions, però no val només amb dir-ho. El PP s’ha deixat la pell pels pensionistes». Per la seua banda, Noelia Vera de 'Podemos' va expressar que se sentia identificada amb el relat de Belén Esteban.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!