Belén Esteban perd els papers i tanca les portes de 'Sálvame' a una antiga col·laboradora

La 'princesa del poble' ha volgut deixar clara la seua opinió sobre l'última entrevista de Borrego
Belén Esteban ha deixat clara la seua opinió sobre l'entrevista de Carmen Borrego | GTRES

Belén Esteban, que sempre ha disfrutat de tindre una bona amistat amb les Campos, pareix que ara ha decidit canviar d’opinió i podria passar a tindre-les a totes en contra. La col·laboradora ha volgut opinar sobre la hipotètica tornada que ha plantejat Carmen Borrego en la revista ‘Lecturas’ al plató de 'Sálvame', un plató en el que segons ella mateixa ha arribat a sentir por.

Belén Esteban ha volgut traure la cara pel seu programa i ha dit que Carmen Borrego és molt incoherent, perquè ningú vol tornar a un lloc a on te l'han fet passar tan malament.
 

Belén Esteban contra Carmen Borrego

Belén Esteban s'ha convertit en la defensora de les injustícies i considera també que Carmen està faltant al respecte al programa en el que treballa, ‘Viva la vida'. Això ho justifica afirmant que en la seua entrevista en la revista, Carmen diu que solament anant un dia a la setmana al programa que presenta Emma García no li val per a arribar a fi de mes.

Amb això, deixa en evidència al seu programa i obri les portes a ser fitxada per altres programes de la cadena, en els que ja ha treballat i ha eixit per potes després de no entendre's amb els seus companys de plató.

Encara que en la seua última entrevista en 'Sábado Deluxe' va arribar a arrastrar una cadira fins al centre del plató, amenaçant de tornar a treballar com a col·laboradora, esta volta no s'ha produït. Segons ella, per la incompetència de contracte que té amb el programa que dirigix el seu bon amic Raúl Prieto.

Carmen Borrego arremet contra la seua pròpia família

La col·laboradora de Telecinco no n'ha tingut prou amb arremetre contra els seus companys de treball i també ha disparat contra la seua pròpia família. Segons ella, considera que la seua filla és la Campos que tindrà millor projecció professional.

D'esta manera, menysprea la trajectòria de la seua germana Terelu i fins i tot la de la seua pròpia mare, María Teresa Campos, una de les presentadores més influents del país i de la que acaben depenent totes les filles pel seu treball en televisió.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La denúncia que deixa a 'Sálvame' a les portes del tancament" "'Sálvame' torna a deixar a Lydia Lozano per terra revelant les seues mentides"