Mr. Big estarà en la seqüela de 'Sexo en Nueva York'

Una sèrie que constarà de 10 episodis de 30 minuts que està preparant HBO Max i que començaran a rodar este pròxim estiu


Fa uns mesos es va revelar que Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon anaven a tornar a interpretar a Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes i Charlotte York Goldenblatt en una seqüela de 'Sexo en Nueva York'.


Una sèrie de 10 episodis de 30 minuts que està preparant HBO Max i que començaran a rodar este pròxim estiu. Però, al llarg d'este temps, es va especular que un dels actors més importants de la sèrie no anava a tornar a 'And Just Like That...', que és com es diu la sèrie.


Es tractava de Mr. Big qui va ser interpretat per Chris Noth en la ficció i les pel·lícules consecutives. Però ara, el productor executiu Michael Patrick King ha confirmat que sí que estarà l'actor en un comunicat que han llançat: "Estic encantat de tornar a treballar amb Chris en 'And Just Like That...'. Com podríem fer un nou capítol de la història de 'Sexo en Nueva York' sense el nostre Mr. Big?".


En esta nova 'Sexo en Nueva York' seguirà a Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) mentre "naveguen pel viatge des de la complicada realitat de la vida i l'amistat en els seus 30 fins a una realitat més complicada de la vida i l'amistat als 50". A qui no tornarem a veure és a Kim Cattrall qui va encarnar a la genial Samantha Jones i es va negar a tornar a la sèrie.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bertín Osborne torna amb Mi casa es la tuya i entrevista a Isabel Díaz Ayuso" "Sandra Pica podria destrossar la continuïtat d'Olga Moreno en Supervivientes"