Les Campos tremolen al saber que Edmundo Arrocet, és el quart concursant confirmat de 'Secret Story'

L'humorista i exparella de María Teresa Campos haurà de mantenir fora de perill el seu secret durant el reality

Un nou reality comença a Telecinco que farà tremolar a molts famosos en este cas a les Campos, ja que Edmundo Arrocet serà un dels concursants de "La casa de los secretos" que obrirà les portes molt prompte. Els concursants hauran d'arreglar-les-hi per a mantenir fora de perill els seus secrets i alhora descobrir el dels seus companys. No sembla una tasca fàcil...

Edmundo Arrocet en 'Secret Story', què contarà?

Edmundo Arrocet se suma a la llista de concursants confirmats en la qual ja comptem amb Lucía Pariente, José Antonio Canales Rivera i Lucca Onestini. En 'Viernes Deluxe' hem sabut que el quart concursant confirmat no és un altre que l'humorista argentí Bigoti Arrocet. Tindran por les Campos al que puga contar Arroce?.

Edmundo Arrocet té una gran trajectòria professional a Espanya

De pare espanyol i mare hispà-alemanya, va viure fins als 11 anys a l'Argentina, el seu país natal i el lloc que li va veure néixer com a artista. No va ser fins a 1974 quan Arrocet es va fer conegut a Espanya gràcies a la seua participació en els reeixits programes de televisió 'Un, dos, tres... responda otra vez' i 'Aplauso'.

La seua fama creixeria amb passes de gegant al nostre país, convertint-se en un dels humoristes més coneguts amb el seu ja cèlebre afegitó 'Piticlín, piticlín'. L'any 2017 Edmundo Arrocet es convertia en un dels grans fitxatges de 'Supervivientes', deixant moments memorables com la seua conversa telefònica amb María Teresa Campos, la que en aquells dies era la seua parella.

Va ser parella de María Teresa Campos

Edmundo va ser parella de María Teresa Campos quasi sis anys, però el 28 de desembre de 2019 Terelu Campos feia públic en 'Viva la vida' que la seua mare i l'humorista havien trencat. Ho feia mitjançant un comunicat escrit per María Teresa en el qual quedaven al descobert els durs moments pels quals la periodista travessava.

Adeu a través de whatsapp

En les setmanes posteriors els companys de premsa descobririen que havia estat Edmundo l'artífex de la ruptura mitjançant una freda i tibant conversa per WhatsApp, una cosa de la qual María Teresa va trigar a recuperar-se. La seua va ser una relació basada, com ells mateixos asseguraven, en el respecte, l'afecte, la companyia i l'amistat, una relació que va néixer en el plató de 'Que tiempo tan feliz!' en una de les visites de l'humorista.

Per a María Teresa, Edmundo havia arribat a la seua vida per a quedar-se, per a compartir amb ella anys tranquils junts en la seua meravellosa llar, tal com ens mostraven a 'Mi casa es la tuya'. No obstant això, la decisió de l'humorista posant punt final a la seua relació deixava a la periodista descol·locada: "Em despertava i plorava, no entenia que ell ja no estigués amb mi".

Arrocet torna a Telecinco

Arrocet torna a Espanya després de la seua polèmica marxa i després d'anys allunyat dels mitjans de comunicació per a enfrontar-se a la casa dels secrets, un reality en el qual estem segurs Edmundo donarà molt, però molt a parlar. 

'Secret Story', pròximament en Telecinco

'Secret Story' s'emetrà pròximament en Telecinco. El reality ja ha triomfat a França, el Canadà, Holanda... i per primera vegada arriba a Espanya i en una versió amb famosos! Al capdavant del programa tindrem a Jorge Javier Vázquez, Carlos Sobera i Jordi González.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez torna al 'Deluxe' i planta cara a Kiko Matamoros" "Carlota Corredera la culpable de 'l'enfonsament de 'Sálvame'?"