Carlota Corredera assegura que Gloria Camila va mentir sobre el procés judicial

La presentadora revela que "l'expedient està tancat"

Gloria Camila ha parlat sobre la demanda que va interposar a Rocío Carrasco, la seua germana, perquè li fes coneixedora dels manuscrits que tindria en el seu poder de Rocío Jurado i ho fa en el nou programa en el qual col·labora en Telecinco, 'Ya son las ocho', el programa de Sonsoles Ónega, on va sorprendre trencant el seu silenci.

"El cas és que després ella ensenya un paper que no és el que se li ha demanat, ni nosaltres ni la jutgessa. De fet ella diu: 'Si parle d'estos documents, De què parlaré en la sèrie? No puc parlar del document que ensenya perquè està judicialitzat. Si la meua mare no va voler fer això públic en vida, no entenc per què ara s'ha de parlar d'això", va explicar la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado.

Carlota Corredera defén a Rocío Carrasco davant les paraules de Gloria Camila

Una vegada més, la presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, defén a Rocío Carrasco assegurant que Gloria Camila no hauria comptat amb exactitud la veritat del procés judicial. "Ahir Gloria Camila va mentir en un tema que té a veure amb el document que va aportar Rocío", anunciava.

<

>

Carlota Corredera: "No enganyem la gent"

La presentadora ha insistit en "Rocío Carrasco mai va parlar d'un diari", sinó "d'uns manuscrits que va trobar després de la seua defunció". "Va dir a més que li cridava l'atenció tant de nerviosisme quan ella havia trobat altres documents pitjors", afegia.

Després, Carlota Corredera no va dubtar a dirigir-se a Gloria Camila: "La teua germana Rocío va dir que hi havia uns documents. És un document en el qual ella escriu en vida. En estes reflexions Ortega Cano queda molt malament. No enganyem la gent dient que el que se li va demanar a la teua germana no ho va aportar, perquè si no ho hagués fet no estaria judicialitzat. Haurien dit que és un tovalló sense més".

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El nou treball de Sofía Suescun després de ser vetada de Mediaset" "Isabel Rábago, nova expulsada de 'Secret Story', revela el seu secret"