EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Carmen Machi confessa que va deixar 'Aída' per «ansietat i fòbia al ser humà»

L'actriu explica que, a pesar del seu bagatge professional, no va saber gestionar la popularitat
Carmen Machi confessa que va deixar 'Aída' per «ansietat i fòbia al ser humà» | ACN

 

'Aída' i 'Siete vidas' són dos de les sèries de comèdia més populars de la televisió espanyola, ja que, a banda de ser un planter d'actors, van atraure molta audiència. Carmen Machi encarnava el paper d'Aída, la protagonista de l'spin-off de Siete Vidas, i assegura que «és el millor personatge que he fet mai, és una genialitat, un puto regal». Però representar el paper d'Aída i tornar-se una de les cares més conegudes també té efectes negatius, tal com explica Machi en 'El Mundo'.

 

Després de huit anys en la pell d'Aída, quatre en Siete Vidas i cinc en la mateixa sèrie, l'actriu va decidir abandonar el paper i enfrontar-se a projectes nous. En aquell moment, no es van revelar els motius, però este dijous, en una entrevista, ha explicat que «vaig gestionar fatal la fama, però és que és molt difícil conviure amb què tot el món conega la teua cara». «Vaig patir ansietat i fòbia al ser humà diagnosticades, em quedava tancada en el portal, no podia entrar en un restaurant», explica afegint que «era asfixiant».

 

I és que, tal com relata l'actriu amb ironia «tot el món et reconeix per la cara, per la veu o pel cul» i arriba el «moment en què et dones compte que, encara que penses que ho estàs fent bé, és mentira». Quan va ser conscient del problema que suposava «vaig prendre les mesures necessàries per a afrontar-lo i tornar a alçar el cap», mesura que, com explica, va ser anar-se'n de la sèrie.

 

L'actriu encarnava el personatge d'Aída, que donava nom a la sèrie | Cedida

 

No va ser fins que va abandonar Aída, que es va continuar emetent durant cinc temporades més, que va poder deixar arrere els problemes i començar altres projectes. Des del 2008 fins a hui en dia, Carmen Machi ha participat en pel·lícules com 'Los abrazos rotos', 'Que se mueran los feos' o 'Ocho apellidos vascos', entre moltes d'altres.

 

Ha continuat, sobretot, fent comèdia que considera «una cosa molt seriosa, que s'ha de respectar» i reflexiona sobre els papers que ha encarnat: «No sé per què, però m'he especialitzat en personatges que tenen un drama enorme però que el mostren a través de la comèdia».

 

Tot i això, quan li pregunten si odia el personatge d'Aída, Carmen Machi respon amb claredat que «de cap manera». «Fer el paper durant deu anys va ser una meravella, no t'imagines el que he aprés del personatge, com l'estimen i el que simbolitza socialment. El que em va passar és un dany col·lateral de fer un personatge tan brillant, però estar en contra d'ell seria ser injusta, desagraïda i subnormal».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!