València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Chabelita, rumb a 'Supervivientes' per a visitar a Isabel Pantoja

La filla d'Isabel Pantoja no estarà soles, ja que viatjarà amb la seua exsogra i mare d'Omar Montes, que també visitarà al seu fill.
Isa Pantoja visitarà a sa mare | TELECINCO

 

S’espera per als pròxims dies un dels reencontres més esperats d’esta edició de ‘Supervivientes’. De la mateixa forma que certs concursants de l’illa d’Hondures ja han rebut la visita dels seus familiars, com Dakota, Fabio, Carlos i Violeta, ara és el torn d’Isabel Pantoja, que rebrà la visita de la seua filla Chabelita.

 

Este diumenge passat, en l’última gala del ‘reality’, eixia a la llum el viatge que farà Isa Pantoja per a vore a sa mare i que, a més, anirà acompanyada de la seua exsogra i mare d’Omar Montes.

 

Chabelita se'n va a 'Supervivientes'

Va ser Jordi González l’encarregat de tirar del fil per a què Chabelita desvelara els seus plans més pròxims. El presentador li va preguntar a la filla de la Pantoja: «Què faràs demà?», a la qual cosa ella va respondre: «He de dormir un poc perquè me’n vaig». Davant de l’enigmàtica resposta, el presentador va continuar: «Te’n vas? On te’n vas?». D’esta forma Isa va poder desvelar l’esperada resposta: «Molt lluny, a Hondures», cosa que va provocar l’eufòria en el plató i va arrancar els aplaudiments del públic i la felicitació d’alguns col·laboradors allí presents, com Lydia Lozano i Cristina Tárrega.

 

Isa Pantoja està feliç per vore a sa mare | TELECINCO

 

Jordi González, per la seua part, va voler matitzar que en l’avió no viatjaria soles, ja que la mare d’Omar Montes, és a dir, la seua exsogra, també volaria cap a Hondures per a visitar al seu fill i que, per tant, haurien de compartir moltes hores juntes. L’esperat reencontre és probable que ocórrega durant la gala del dijous, i hi ha certa expectació per saber com reaccionaran Omar Montes i la seua ex, Chabelita, si finalment coincidixen en l’illa, ja que la seua relació no va acabar de la millor forma.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!