Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'audiència no li fa cas a Isabel Pantoja i la torna a salvar

L'artista, tot i el seu descontent i les seues ganes de tornar a Espanya, continuarà una setmana més en Hondures.
Leer en español
Isabel Pantoja en 'Supervivientes' | TELECINCO

 

Isabel Pantoja ha tornat a manifestar el seu malestar en 'Supervivientes' fins al punt de pregar a l'audiència la seua eixida del programa. L'artista ha manifestat en numeroses ocasions les seues ganes d'anar-se'n i de tornar a Espanya per a estar amb la seua família i per a cuidar a sa mare. És una obvietat vore que la cantant no té ganes de continuar, i que seguirà mostrant esta cara de negativitat.

 

Isabel Pantoja carrega en contra seua

Durant la gala d'ahir, la tonadillera va demanar als seus que no la votaren per a seguir en l'illa i que votaren per a la salvació de Chelo García Cortés, la que va ser amiga seua durant molts anys. A pesar de tots estos intents i estos al·legats al públic, Isabel torna a ser salvada setmana darrere setmana. L'actitud de l'artista no està sent la correcta, ella mateixa ha reconegut que hi ha altres concursants que es mereixen molt més que ella estar en el reallity. La seua falta de forces està sent el seu principal enemic.

Isabel Pantoja troba molt a faltar a la seua família | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez, decisiu per a convéncer a l'artista

El presentador ha sigut un dels responsables de fer recapacitar a la cantant, fins al punt de conseguir la seua permanència en el programa una setmana més. Jorge Javier ha demostrat el seu gran poder de persuasió i ha conseguit que Isabel Pantoja continue en 'Supervivientes', encara que la tonadillera no està gens còmoda amb la situació que està patint.

Jorge Javier durant la passada gala | Telecinco

 

Isabel Pantoja recupera una amistat

L'enviament de Chelo García Cortés al palafito ha fet reaccionar a Isabel Pantoja d'una forma molt especial. L'artista va ser durant molts anys amiga íntima de la periodista, però les dos feia 7 anys que no es veien.

 

Este fet va suposar un dels moments més emotius del concurs, on Isabel va reconéixer durant el programa d'ahir que el més important que li ha donat 'Supervivientes' ha sigut recuperar la seua amistat amb Chelo. Les dos han viscut un reallity molt intens, en un primer moment el seu apropament pareixia difícil però el destí del concurs ha volgut juntar-les.

Isabel Pantoja va tindre dos motius per a trencar la seua amistat amb Chelo | TELECINCO

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris