El comentari d'una estrella de 'Sálvame' que podria carregar-se el programa

Ha generat moltes crítiques i retrets dins i fora de plató
Ha generat una allau de crítiques i retrets dins i fora de plató | Sálvame

 

'Sálvame', tot i no cancel·lar la seua emissió a causa del coronavirus com sí que s'han vist obligats a fer altres programes, ha adaptat el seu contingut a la crisi sanitària que viu el país, oferint informació bàsica sobre la pandèmia i consells mèdics, de la mà del doctor Jesús Sánchez Martos.

 

Els col·laboradors habituals, com María Patiño o Kiko Matamoros, compartixen plató estos dies amb professionals de l'àmbit sanitari. Precisament un consell de Sánchez Martos i la reacció de Kiko Matamoros al respecte ha fet esclatar la polèmica.

 

Kiko Matamoros, acusat de masclista

Un comentari de Kiko Matamoros ha molestat a molts espectadors, alguns dels que han titllat Matamoros de masclista en Twitter. Fins i tot algun col·lectiu hauria demanat el tancament immediat del programa a conseqüència de les paraules del col·laborador.

 

«No estic acostumat a netejar, però soc un 'tio' que ajuda en casa, no et cregues que no», ha confessat Matamoros. «Ja comencem mal. No s'ajuda, es fa per a tots», li ha respost Carlota Corredera, obrint un debat sobre el feminisme. «Continue sent feminista tot i la crisi», li ha recordat la presentadora.

 

 

«És terrorífic»

«El que dius d'ajudar en casa és terrorífic perquè pareix que fajes un gest i això és cosa de tots, no de la dona», ha insistit Corredera. Les col·laboradores del programa s'han sentit ofeses i han culpat Matamoros d'un comentari, segons elles, fora de lloc, que no només ha generat discussió al plató. «És que pareix que és la dona la que ha de fer les labors obligatòriament», ha dit María Patiño. Kiko Matamoros ha intentat llevar ferro a l'assumpte i fer entendre que no era un comentari masclista, però no ha acabat de convéncer a ningú. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!