Compte enrere de Supervivientes 2021

La final de 'Supervivientes 2021' arriba a la seua fi, sens dubte és la més renyida de la seua història i se celebrarà al llarg d'esta setmana en dos parts

Cinc finalistes de "Supervivientes 2021", que ens han deixat tota classe d'anècdotes, hem vist al descobert les seues pors, les seues fòbies, però també s'han superat a ells mateixos. Ara encara que pareix ahir quan va començar esta edició de "Supervivientes", arriba a la seua fi i, després de molts dubtes, ja sabem quin dia el reality celebrarà la seua final. Després de l'expulsió d'Alejandro Albalá, dijous passat, Olga Moreno, Tom Brusse, LolaMelyssa PintoGianmarco Onestini s'enfronten a una setmana decisiva amb una final en dos parts que promet emocions molt fortes.

<

>

Quina serà la dinàmica?

No se sap com serà la dinàmica d'estes dos parts de la gran final de "Supervivientes 2021", però si seguim la estela d'anys anteriors, tot sembla indicar que els protagonistes abandonaran l'illa en estes hores per a posar rumb a Espanya i aquí coronar al que serà el guanyador de 'Supervivents 2021' agafant així el testimoni de Jorge Pérez. La primera part de la final se celebrarà este dimecres 21 de juliol amb un duel de titans: Olga Moreno i Tom Brusse.

Ho presentarà Jorge Javier Vázquez?

El vencedor es veurà les cares amb Gianmarco, Lola i Melyssa en gran final del divendres 23 de juliol, tal com va avançar Yotele, que pot no comptar amb la presència de Jorge Javier Vázquez, ja que té programada una obra de teatre a Barcelona.

Qualsevol dels cinc podria ser el merescut guanyador

La final de 'Superviventes' és una de les coses més esperades en la televisió i més este any, els cinc que queden són autèntics supervivents i amb molta gana d'aconseguir el triomf. Cada final de "Supervivientes" passa a la història i la tensió no sols és total per part dels concursants sinó també en les xarxes socials.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>


Mediaset ha programat la final de 'Supervivientes', en dos parts, sembla que podria ser per guanyar audiència a la competència, al seu màxim competidor. Antena 3 celebra este dimecres la final de 'Mask Singer' i el divendres la de 'La Voz Kids'. Setmana rere setmana els joves talents d'Atresmedia han pogut amb el 'Deluxe' però la final de 'Supervivientes' i esta edició està movent masses com mai.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Olga Moreno arrasa en 'Supervivientes' contra tot pronòstic" "Mor Pilar Bardem als 82 anys"