Una coneguda revista revela per sorpresa qui guanyarà 'Supervivientes'

A pocs dies que el 'reality' arribe a la seua fi, una filtració fa saltar les alarmes en Telecinco
La revista 'Pronto' anuncia a Rocío Flores com la guanyadora de 'Supervivientes' | Mediaset

La nova edició de 'Supervivientes 2020' va començar amb 17 concursants, però només 4 d'ells han arribat a la final. Jorge Pérez, Hugo Sierra, Ana María Aldon i Rocío Flores s'enfrontaran per a conseguir alçar-se amb l'anhelat maletí. Han estat pràcticament tres mesos en Hondures passant fam i tota classe de calamitats, però per fi han arribat a Espanya com a finalistes.

D'entre tots, destaca sense dubte la figura de Rocío Flores. La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco es va endinsar en l'aventura de la seua vida enmig de la polèmica per la inexistent relació amb sa mare i va conseguir captivar a l'audiència amb els seus missatges de reconciliació.

Ser la menuda del grup li va dur a fer-se amb l'afecte i la tendresa dels seus companys que van evitar nominar-la durant el reality. D'esta manera, la neta de Rocío Jurado va esquivar les nominacions i poc a poc va conseguir entrar en la final. «He superat la meua pròpia ment», opinava Rocío a la seua arribada a Espanya, orgullosa d'haver pogut aguantar tot este temps en l'illa superant els conflictes amb alguns dels seus companys com Yiya o José Antonio Avilés.

S'ha enfrontat a les seues pors

El fet d'haver-se enfrontat a les seues pors i complexos han fet que la revista 'Pronto' la situe com la guanyadora de 'Supervivientes'. Gràcies als continus missatges a sa mare i les llàgrimes en pensar que no estiguera seguint el seu concurs, va conseguir commoure a l'audiència de Telecinco i hui somriu feliç estant en la final.

Cal destacar que a Rocío Flores tot just l'hem vist pescar o participar activament en les activitats amb els seus companys, a pesar de què alguns d'ells l'han criticat per estar contínuament estirada i sense fer res, però els moments televisius que ha donat amb el seu drama familiar han sigut suficients per a arribar fins a la final i, qui sap, si també a convertir-se en la guanyadora de 'Supervivientes 2020'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"De 'SV' a 'La casa fuerte': Confirmen 2 nous concursants del reality de Telecinco" "Revelen el dineral que guanyen els finalistes de 'Supervivientes'"