Davant els rumors d'infidelitat, la parella de Lola, Ivan, deixarà de defensar-la en 'Superviventes'

Segons les informacions de Miguel Frigenti, el nòvio de Lola li hauria estat infidel mentre ella ja estava en 'Superviventes'

Este divendres, en Telecinco en "Viernes Deluxe" es va tractar el tema de la infidelitat del xicot de Lola, concursant de "Supervivientes", Ivan, després que per la vesprada en "Sálvame", Miguel Frigenti soltara una bomba que feia trontollar el plató. Pel que sembla, i segons les informacions del col·laborador, Ivan, la parella de Lola, li hauria estat infidel quan la seua xicona ja estava en el concurs de supervivència.

Sandra Pica contacta amb Ivan

És curiós perquè una altra exnovia d'un actual concursant de "Supervivientes 2021" Sandra Pica, recordem que ni tan sols el mateix Tom sap que Sandra l'ha deixat, s'ha posat en contacte amb Ivan i el nòvio de Lola i li ha assegurat que els rumors són incerts i que la xica amb la qual se'l relaciona és una simple amiga. No obstant això, Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors s'han fet una pregunta a la qual Sandra no ha sabut contestar: "I com sap de quina xica parlem si no hem dit res sobre ella?".

<

>

Vázquez assegura que ja sabia eixe rumor de fa més d'una setmana

El presentador del 'Deluxe', Jorge Javier Vázquez assegura que els rumors de la infidelitat a ell ja li havien arribat feia un poc més d'una setmana: "Això no significa que no la vulga, pot haver tingut una relliscada". Belen Rodríguez té una teoria: "Hi ha persones que asseguren que tot això és un muntatge d'Ivan per a fer-se famós".

Estaria intentant Ivan anar a GH Vip?

Belen Rodríguez està segura que Ivan només buscava entrar en la televisió i que li veurien prompte en un reality, apostant per GH Vip, que veurà la llum a la tardor. Ràpidament, l'al·ludit li va escriure a Sandra Pica per a dir-li que mai participaria en un programa.

Ivan al límit i pren una dràstica decisió: deixar de defensar a Lola

Ivan li va dir a Sandra, per missatges de WhatsApp, que pensava deixar de defensar a la seua encara núvia en els platons, perquè no li agradava el món de la tele i no volia perjudicar el seu concurs. "Mai ha volgut entrar i ho ha fet per petició de Lola, però en el moment en el qual s'han començat a comentar coses sobre ell que podria afectar tant la seua relació com a la seua família, ha volgut deixar-lo", va comptar Pica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Socialité' mostra el contingut d'una carta de Mila Ximénez al seu nét" "La complicada confessió de Bertín Osborne a Paz Padilla"