Ja és definitiu, se'n va: La col·laboradora de 'Sálvame' que ja s'ha despedit de tots

La col·laboradora volia llegir una carta demolidora
Ja és definitiu, se'n va: La col·laboradora de 'Sálvame' que ja s'ha despedit de tots | València Diari

Anabel Pantoja i la direcció de 'Sálvame' van arribar a un acord per a facilitar les intervencions de la col·laboradora en el programa. Este acord consistia en convocar-la per a treballar els dilluns i els dimarts per a permetre-li estar la resta de la setmana en Canàries, al costat de la seua parella Omar, i fent-se càrrec també de la resta de negocis que té fora de la televisió. No obstant això, esta estabilitat li ha durat molt poc a la col·laboradora, ja que els problemes no li han tardat en arribar.

El programa de les vesprades de Telecinco ha tornat a carregar contra la col·laboradora i amb els seus negocis. Esta setmana van decidir convidar a un taxador de joies pera  decidir la qualitat de les joies que ven la col·laboradora, a un preu que seria superior al seu preu real. Això va molestar molt a Anabel i va acabar dient inútils als redactors del programa, afirmant que l'únic que volien era enfonsar tota la feina que fa fora d'estes quatre parets.

Això va portar a Anabel unes conseqüències fatals. El director del programa, David Valldeperas, li va haver de parar els peus en ple directe demanant-li que no es passara i que respectara els seus companys com també ho fan ells amb ella. Després del programa, Anabel es va dirigir fins a la redacció del programa per a disculpar-se, però en este moment ja no quedava ningú i no va poder parlar amb els seus companys.

Tot i que Anabel només anava a treballar els dilluns i els dimarts, este dijous va tornar a plató per a llegir una carta que ha redactat de la seua mateixa mà. En esta carta, pretenia disculpar-se amb els seus companys, però el que ningú esperava és que el tram final d'este escrit aportava una dada demolidora. Passades les 20.00 hores de la vesprada, Anabel procedia a llegir la carta al mig de plató, però quan només havia llegit la primera frase, irrompia el director del programa per a llevar-li l'escrit.

La col·laboradora, sorpresa, li preguntava perquè ho feia i este era molt clar. No volia que la llegira ara, li demanava que reflexionara sobre el seu contingut i que es prenguera el temps que necessitara per a reflexionar sobre les decisions que anava a prendre. Per això, el responsable del programa li oferia a Anabel desaparéixer un temps del programa per recuperar-se i posar terra pel mig.

Anabel se'n va sense data de tornada

Quan el programa anava a acabar, Anabel es dirigia als espectadors i als seus companys per a anunciar que anava a absentar-se durant un temps del programa per recuperar la seua vida habitual i decidir el seu futur dins de 'Sálvame'.

De moment no sabem si esta pausa serà de dies, setmanes o mesos, però el que sí que està clar que el programa haurà d'estar un temps sense comptar amb les trames que protagonitza la col·laboradora. I també perdent a la portaveu directa i que tenien amb ella dins de Cantora.

La col·laboradora va rebre aquella mateixa vesprada una cridada del seu cosí, Kiko Rivera, per a animar a la seua cosina i recordar-li públicament que l'estima i que forma part de la seua família. Un gest que la col·laboradora va agrair, després de posar-se a plorar i verbalitzar que no sempre se sentia recolzada pels seus cosins, els mateixos que sempre han requerit d'ella perquè els traguera les castanyes del foc en directe.

Amb l'eixida momentània d'Anabel, se suma a altres col·laboradors que es troben de baixa o prenent-se uns dies personals. Entre estos es troben Lydia Lozano, Mila Ximénez i Belén Esteban, amb un futur més que incert dins el programa líder de Telecinco. La col·laboradora podria haver-se reunit amb els seus caps per a aclarir el que va passar amb Jorge i posar data a la seua tornada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les conseqüències per a Antena 3 després de l'engany en 'Pasapalabra'" "La minisèrie del cas Alcàsser arriba a la televisió valenciana"