Diego confessa el seu acostament amb Sandra Pica: hi ha hagut interés per les dos parts

Sobre la seua ex, Lola: "ella és molt exagerada, quan discutíem xisclava, tirava el comandament a la paret..."'El programa de Ana Rosa' es desplaça fins a la casa de Diego per a veure a Horus, el gran amor de Lola en 'Supervivientes'. El que fora parella de la concursant explica com està veient al seu ex a l'illa, ens ensenya al seu gos i confessa com és la seua relació amb Sandra Pica després dels rumors d'acostament.Diego parla sobre Lola: no vol que guanye 'Supervivientes'

 

El que anara a 'La Isla de las tentaciones' conta que Lola "ha d'estar desitjant" veure a Horus. Amb el gos al costat, Diego confessa què li sembla el concurs de Lola en 'Supervivientes': "M'està sorprenent, no ho està fent malament".


No obstant això, Diego és molt clar sobre la seua relació amb Lola: "Després del que va passar no tindrem bon rotllo mai, però cordialitat sí, per Horus més que res, que ho passarà malament si deixa de veure a la seua mare".


Quant a l'amor apassionat de Lola amb el seu xic, Diego dona la seua opinió: "Porten dos telenotícies, no la veig tan enamorada com estava amb mi" i deixa clar que l'ha oblidada sentimentalment: "Sentir alguna cosa que se'm remoga no".

D'altra banda, compte que "no" vol que Lola guanye el concurs i parla de la seua actitud: "Ella és molt exagerada, quan discutíem ella xisclava, tirava els comandaments a la paret, m'havia d'anar de casa per si pensaven alguna cosa...".

Sandra Pica i el seu acostament a Diego

Marta Riesco pregunta a Diego sobre la relació que va tindre amb Sandra Pica. El que anara a 'La Isla de las tentaciones' contesta: "Em va dir que sí que li abellia la idea d'eixir en el videoclip".


Després, la reportera li diu: "Hi ha hagut 'tonteo'?". Diego contesta ràpidament sobre Sandra Pica: "No, tonteo no, hi ha hagut interés per les dos parts".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La luxosa mansió a la qual es muden Antonio David i la seua família" "Vaig arribar a tocar l'infern, l'etapa per a oblidar d'Antonio Canales"