EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Dur i fred cara a cara entre Alba Carrillo i Antonio David en 'GH VIP'

Els dos concursants es coneixen a través de Rocío Carrasco, amiga d'ella i exdona d'ell
Antonio David i Alba Carrillo van estar uns minuts a soles només entrar en la casa | Telecinco

 

Normalment els inicis dels concursos no deixen entrevore massa cap a on aniran els favoritismes, les bones o les males relacions entre els participants. Però 'GH VIP' és una altra cosa, ja que els concursants ja saben al que van i la majoria d'ells es coneixen, precisament, per les seues enemistats. Este va ser el cas d'Alba Carrillo i Antonio David Flores, amiga i exmarit de Rocío Carrasco, filla de la difunta Rocío Jurado.

 

Cap dels dos es coneixien, però sabien bé qui eren i en vore's per primera vegada les cares, van mostrar de tot menys alegria. Va ser Carillo qui es va topar de colp amb Antonio David i, sense poder dissimular, va exclamar: «No puc dir que estic encantada de conéixer-te, però bé, fingirem». Davant d'esta rebuda, Antonio David no va dubtar en assegurar que ell no havia de fingir res.

 

Unes primeres paraules que han marcat la seua arribada a la casa

En eixe sentit, i amb la tensió que es podia tallar només amb una mirada, van començar els primers enfrontaments quan ell li va deixar caure que la seua relació amb Rocío Carrasco era per conveniència.

 

«Et va convidar a la boda per a fer una exclusiva. He vingut a 'GH Vip' per a que em coneguen. No vullc enfrontaments», va advertir Antonio David. Per la seua banda, la col·laboradora de 'Ya es mediodía', va contestar amb un directe: «Este home està cap allà». Està clar que esta parella donarà molt que parlar durant el concurs i que protagonitzaran més d'una història. D'amor no, això està clar.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!