'Espejo Público' s'estrena amb la incorporació de Romina Belluscio

El programa d'actualitat seguix apostant per la seua secció del cor
Romina Belluscio liderarà la seua secció 'El radar de Romina' | Antena 3

 

‘Espejo Público’ comença nova temporada este dilluns amb el retorn de Susanna Griso com a presentadora i amb moltes novetats, noves seccions i col·laboradors, però mantenint la seua senya d’identitat basada en proporcionar informació d’actualitat i de qualitat. En esta nova temporada ho farà en dos trams diferenciats: un informatiu a l’inici del programa, que comptarà amb l'última informació d'actualitat i que començarà a les 08.55, allargant-se fins a les 11.00, i a partir d'ací un espai de magazín amb temàtiques d'entreteniment i societat.

Amb tecnologia d'avantguarda

La seua estructura física també es renovarà i és que, com a novetat, enguany ‘Espejo Público’ comptarà amb dos platós diferents, cadascun d’ells amb 300 metres quadrats de superfície i, a més a més, disposaran de càmeres de realitat augmentada, per a oferir als espectadors les notícies amb les imàtgens més realistes.

El programa seguirà apostant com fins ara per l’actualitat política, social i econòmica i, en la seua secció ‘Un café con Susana’ se seguiran entrevistant a dirigents polítics destacats, com es va fer la temporada passada, que van arribar a passar pel plató del programa més de 100 polítics de tot l'espectre polític entre els quals es trobaven Albert Rivera, Santiago Abascal, Pablo Casado i Pablo Iglesias.

Rufián en 'Espejo Público' parlant sobre la figura del ministre Borrell | Antena 3

 

Belluscio estrena nova secció

A partir de les 11.00 i fins a les 13.30, ‘Espejo Público’ canviarà de registre i, en este segon tram, apostarà per assumptes d’interès ciutadà com la despoblació rural i les dificultats a què s'enfronten els ciutadans en el seu dia a dia. Com a novetat, el programa estrena una secció anomenada 'El radar de Romina' amb Romina Bellucio com a col·laboradora, en la que es farà un seguiment exhaustiu dels passos que fan les ‘celebrities’ en les xarxes socials, buscant imàtgens impactants i curioses, atents a l’última novetat del cor.

Seguint amb la seua aposta pel contingut d’entreteniment, en la secció ‘El Fotocol’, es parlarà de les últimes novetats de la crònica social amb especialistes en societat com són Jesús Mariñas, Fran Rivera o Saúl Ortiz.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"❌📺 Una col·laboradora d'anys carrega contra María Teresa Campos" "😳 ATENCIÓ: Ja se sap qui serà la presentadora de ‘GH VIP’"