'GH DÚO': Antonio Tejado, pillat flirtejant amb dos concursants

Al concursant del 'reality' li ha durat poc la preocupació per l'expulsió de la seua exparella Candela. Ara busca un nou amor i ha posat la mirada en Ylenia i Maria Jesús Ruiz.
Antonio Tejado busca una substituta de Candela | TELECINCO

 

El concursant de ‘GH DÚO’, Antonio Tejado, està disposat a buscar un nou amor després que la seua exparella Candela fóra expulsada per l’audiència el dijous passat; tal com recull 'La Coctelera', sembla que s’ha oblidat ràpidament de l'amor que sentia per ella, ja que aquests últims dies se l’ha començat a veure flirtejant amb dos concursants de la casa de Guadalix: Ylenia i Maria Jesús Ruiz.

 

Candela, tercera expulsada de l'edició

L’expulsió de Candela el va deixar molt trist, perquè a més a més, ella li va dedicar unes paraules de comiat que no li van agradar gens, ja que el culpava d’haver-se sentit sola i d’haver-la ferit amb el seu comportament.

 

La relació de l’exparella dins del concurs va estar marcada per les contínues discussions i acusacions, tot i que els últims dies de convivència semblava que havien llimat les seues diferències. A Tejado se’l va veure especialment afectat després de l’expulsió de Candela, i més en escoltar les paraules seques que li va dedicar ella des del plató de Telecinco, quan s’acomiadava de tots els seus companys per última vegada: «Antonio, arriba on pugues».

 

Antonio segueix endavant amb el seu concurs

Tot i que els primers dies després de l’expulsió de Candela se’l va veure un poc trist, sembla que Tejado ha començat a alçar el cap i vol seguir amb el seu concurs de la millor manera possible. Aquest canvi d’actitud ja s’ha començat a reflectir en el concursant, que ha intentat buscar una substituta de Candela flirtejant amb Ylenia, que ràpidament li ha parat els peus.

 

Ylenia i Maria Jesús Ruiz han sigut objectiu de Tejado | TELECINCO

 

Però Tejado de seguida s’ha buscat una altra presa a qui llançar-li les seues fletxes de ‘Cupido’: María Jesús Ruiz. L’ex Miss Espanya no s’acabava de creure el que escoltava per part del concursant, que no ha parat de dir-li brometes de doble sentit. «Antonio està dient barbaritats. Està boig per disparar», li comentava María a la seua companya Carolina Sobe.

 

Per la seua banda, Antonio Tejado confessava als seus companys Alejandro Albalá i Kiko Rivera: «És 'moníssima', les coses com són. Què he de dir que no m’agrada?». De moment, la model li riu les bromes però no ha deixat clar si està disposada a anar més enllà, així que Antonio segueix fent-se il·lusions. «Quin és el problema?, ella està soltera, i jo estic solter», ha remarcat ell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!