Gloria Camila rep missatges d'odi que rebutgen els seus orígens colombians

Ana María llegeix els missatges que rep Gloria Camila: "Immigrant de mier**, el karma t'ha donat un pare assassí i un germà yonki"

Gloria Camila ha acudit tot seguit a la comissaria i ha denunciat davant la policia els missatges i amenaces que rep a través de les xarxes socials. La filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado rep missatges anònims en els quals la insulten i rebutgen els seus orígens colombians. Així ho comunicava la dona d'Ortega CanoAna María Aldón este dissabte en el programa "Viva la vida" de Telecinco.

Són moltes les cares conegudes que estan sofrint assetjament

Són molts els famosos que viuen la doble cara de ser personatges coneguts: l'assetjament que reben a través de les xarxes socials. Missatges intimidants, d'odi i amenaçadors en moltes ocasions que acaben sent denunciats davant les autoritats i que posen els pèls de punta. És el cas de Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado, i que Ana María Aldón ha llegit en directe en 'Viva la vida':

"Immigrant de merda tant de bo et moris prompte, filla de la gran * , un càncer per a tu i un altre per a la **** de la teua neboda, encara sort que el karma és savi i t'ha donat un pare assassi i un germà yonki".

Uns missatges aterridors

Estos missatges no han deixat indiferents sa ningú ni dins del plató, ni fora de càmeres ni en casa. Estos missatges han deixat gelats als col·laboradors de 'Viva la vida' i a Emma García: "Això no es pot permetre, cal denunciar sempre". Isabel Rábago també ha rebut missatges d'odi per part d'un assetjador i, després d'un dolorós procés judicial, ha aconseguit que l'home que l'acoquinava siga condemnat.

Isabel Rábago ha sigut un altre personatge conegut en patir un infern

Una altra de les cares conegudes i que també és col·laboradora del programa "Viva la vida" presentat per Emma García a Telecinco, Isabel Rábago, també ha patit assetjament, ella mateixa relata el seu infern després de denunciar les amenaces d'un assetjador en xarxes: "Ja està a la presó".

Isabel Rábago tanca un dels capítols més durs de la seua vida. Fa un poc més d'un any, relatava en el plató de 'Viva la vida' que un home que li havia amenaçat a través de les xarxes socials. Ella va decidir denunciar i ara, després de celebrar-se un judici penal, el jutge li dóna la raó i l'assetjador és condemnat per un delicte d'amenaces lleus: "No va haver-hi contacte físic, sinó hauria estat per amenaces greus".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlos Alba abandona 'Superviventes' per decisió mèdica" "Era evident des del minut zero: La postura de Rocío Flores davant del nou documental"