Gloria Camila llança un desafiament a la seua germana Rocío Carrasco: Explica-ho

Rocío Carrasco i Gloria Camila tornen a estar enfrontades
Gloria Camila i Rocío Carrasco | Telecinco/Mediaset

Gloria Camila sembla estar cansada que Rocío Carrasco amenace a la família Mohedano amb traure a la llum tots els secrets del clan. Rocío Flores s'ha unit a la seua tia per a impedir que el regnat de la filla de ‘la más grande’ arribe massa lluny.


La filla d'Antonio David sempre ha gaudit d'un vincle molt especial amb la seua tia. Tenen més o menys la mateixa edat i s'han convertit en un equip perfecte per a derrotar a la nova reina del feminisme.


Rocío Carrasco va perdre el contacte amb Gloria Camila fa molt temps, just quan es va posicionar al costat de l'exguardia civil. Este atreviment va trencar la relació que existia durant la vida de la cantant.


Sense por

 

Tota la família Mohedano està esperant que comence tardor per a poder veure la segona part del documental que ha protagonitzat Rocío Carrasco i en el qual ja ha avisat que parlarà de tots i cadascun d'ells.


Mentre alguns temen per eixe moment, uns altres estan desitjant que arribe esta emissió per a saber, d'una vegada per sempre, per què la filla de Rocío Jurado no té relació amb la seua família materna.


Gloria Camila, germanastra de Rocío Carrasco, està molt tranquil·la. La filla d'Ortega Cano es fica poques vegades en les polèmiques i en este cas ha deixat clar que li és indiferent el que vaja a dir la seua germana: "Por? No tinc por".

La filla de José Ortega Cano es nega a estar en silenci i ha reptat a la seua enemiga al fet que revele el que sap: “Explica-ho”. Els espectadors de Telecinco estan desitjant que la cadena emeta els nous capítols de la docuserie, perquè prometen ser un autèntic escàndol.


Gloria Camila es pronuncia sobre l'última polèmica

 

Rocío Carrasco s'ha convertit en el fitxatge estrela de 'Sálvame' i els fans del format no han parat de comentar uns certs atreviments. Hi ha qui assegura que la col·laboradora d'Ana Rosa copia l'estilisme de la seua mare per a cridar l'atenció de la premsa.


Rocío Flores ha sigut acusada de pentinar-se igual que la seua mare i ha rebut uns atacs molt cruels per este suposat atreviment. Els seus defensors asseguren que no hi ha mala intenció en este gest, únicament està seguint les últimes tendències.


“Home, és que si és la seua mare, alguna cosa s'haurà de semblar”, comenta la filla adoptiva de Rocío Jurado. Fa molt temps que la jove va decidir centrar-se en la seua carrera artística i no vol saber res de la premsa del cor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez no serà el presentador de la gran final de Supervivientes 2021" "No té nom: El despropòsit que ha ocorregut amb India Martínez en Lazos de Sangre"