“Jo també tinc la meua opinió”, la qual cosa pensa Isa Pantoja sobre este conflicte

Isa Pantoja diu el que pensa sobre el problema entre el seu germà Kiko Rivera i la seua cosina Anabel Pantoja‘Sálvame és un focus de conflictes, no sols per als personatges que apareixen en el programa, sinó que moltes vegades els seus col·laboradors es converteixen en protagonistes d'estos. Este és el cas d'Anabel Pantoja que està vivint un mal moment familiar amb el seu cosí Kiko Rivera, des que estiga va deixar de seguir-la en les xarxes socials.


El dj. va cridar la programa i va revelar que el moleste molt, que va voler ensenyar-li a la seua cosina totes les proves que tenia en contra de la seua mare, Isabel Pantoja, però ella no va voler veure-les. La seua topada en directe va provocar que anàrem testimonis del distanciats que estaven.

Ara ha sigut Isa Pantoja, germana de Kiko i cosina d'Anabel, la que s'ha pronunciat sobre el conflicte familiar en 'Supervivientes: Tierra de Nadie'. Rafa Mora havia apuntat al fet que tal vegada esta disputa podia perjudicar a Omar en el concurs, que està nominat esta setmana. Però era Isa la que de seguida saltava: "No té per què repercutir perquè s'ha mantingut al marge i és super prudent", assenyalava.


"Has parlat amb el teu germà?", li va preguntar Carlos Sobera. "No, vaig parlar fa uns dies perquè em va felicitar el 'Dia de la Mare'. Ara com han obert províncies a Andalusia aniré a veure-li", revelava. "A tu no t'ha esborrat?", va contestar el presentador referint-se a com Kiko va eliminar en xarxes socials a Anabel. "No. Però segur que se soluciona. No és un problema tan gran com el de la meua mare. Són com a germans, el meu germà ho ha dit moltes vegades, i llavors ja està", assegurava.

Isa Pantoja parlarà amb Kiko Rivera sobre Anabel Pantoja


A Anabel se li veia molt afectada escoltant la seua cosina. "En veritat està així per tot el que ha passat ahir, per la qual cosa passarà Omar, i està perjudicada per tot el que ha passat", explicava Isa. Carlos Sobera la va animar llavors a fer-li una abraçada a la seua cosina.


"Has pensat a intercedir?", li va dir després mentre a Anabel li eixia un riure de sorpresa. "Quan parle amb ell comentarem tot i tenim molta confiança. Tinc una edat en la qual també tinc la meua opinió, ho he demostrat i parlarem de tot", anunciava Isa. En això que Rafa Mora li va preguntar que amb qui es posicionava. "T'encanta rascar, eh", es va limitar a dir ella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sandra Pica i Tom Brusse es retrobaran a Hondures" "Les llàgrimes de Rocío Flores per Olga Moreno en 'Supervivientes'"