INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Isabel Pantoja acaba amb el banyador que lluïx en 'Supervivientes'

Es tracta del model 'Canarias' que va dissenyar la seua neboda, Anabel Pantoja, la temporada passada
Isabel Pantoja ha lluït el model 'Canarias' | INSTAGRAM

 

Si una cosa està clara, és que Isabel Pantoja és el reclam publicitari dels últims temps en Espanya. Les coses que toca, en l'actualitat, apugen el seu valor i es fan virals. I si no, que li ho diguen a la neboda, Anabel Pantoja, després de vore sorpresa com s'ha esgotat el model 'Canarias' de la seua línia de banyadors que va dissenyar l'estiu passat de la mà de la marca Aque Apparel. I la raó de què les comandes d'este banyador estiguen en llista d'espera és que la Pantoja el va lluir només arribar a l'illa de 'Supervivientes'.

 

La Pantoja lluïx el model 'Canarias'

La cantant no va dubtar en donar suport d'esta manera al negoci que va iniciar la seua neboda per a ella, com una filla, l'any passat i que, sense dubte, està sent tot un èxit. El model que ha lluït la Pantoja té la base de color gris fosc, llunes roges per tot el banyador i, per últim, una característica cremallera que li tanca al pit.

 

La veritat és que el banyador li fa una silueta envejable a la Pantoja i, a més a més, dona aquell toc flamenc del qual mai pot fugir i que li encanta. L'allau de comandes del banyador 'Canarias' ha provocat que la fàbrica comence a produir-los de forma pràcticament immediata per a poder anar cobrint i responent a totes les compres que està tenint en les últimes setmanes. També hi ha hagut una bona acollida per un altre dels models d'Anabel Pantoja, el 'Sevilla'.

 

   

  El model 'Sevilla' també està en estoc

  En este cas, les persones que vullguen adquirir-lo, voran que es troba en situació d'estoc, conseqüència del furor que ha causat entre la població. Cal recordar que l'estiu passat van ser diferent les famoses que ja es van decidir per lluir estos afavoridors models en les platges i piscines del país. De fet, la mateixa Anabel ha posat amb els seus dissenys mostrant orgullosa la faena ben feta que ha fet junt amb esta marca de banyadors.

   

  El model 'Sevilla' també es troba en estoc | Cedida

  🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!