INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Isabel Pantoja, nova concursant de 'Supervivientes'

La revista 'Semana' ha sigut l'encarregada de donar aquesta sorprenent notícia sobre la cantant
Isabel Pantoja, concursant de 'Supervivientes' | Instagram

 

Cada vegada s'acosta més la nova edició del reality 'Supervivientes' i per tant es van descobrint els noms dels concursants. Fins ara, s'han confirmat oficialment el nom de quatre participants: Omar Montes, Violeta de 'MYHYV', Dakota de 'Hermano Mayor' i Mónica Hoyos.

 

 

Aquest matí s'ha revelat una sorprenent notícia. A la llista de concursants d'aquest 'Supervivientes' 2019 es podria sumar també Isabel Pantoja. Segons ha informat la revista 'Semana', la cantant estaria a tan sols un pas d'agafar l'avió i dirigir-se a Hondures per demostrar que disposa de capacitats suficients per poder sobreviure a l'illa.  

 

La cantant haurà de conviure amb l'ex de la seua filla

Així, la revista ha anunciat, en exclusiva, que l'artista ja és concursant de 'Supervivientes', després que durant aquestes últimes setmanes haja estat negociant amb la productora 'Bulldog TV' les condicions de la seua participació en el concurs.

 

El fet de veure a Isabel Pantoja convertida en un autèntic Robinson Crusoe segur que generà molta curiositat entre el públic garantint uns elevats nivells audiència del programa. En el cas que siga certa la participació de la cantant, aquesta no només hauria de lluitar amb els reptes de l'illa sinó que a més, hauria de conviure amb Omar Montes, l'ex de la seua filla, Isa Pantoja, i amb la seua pròpia examiga, la periodista Chelo García Cortés.

 

Isabel Pantoja podrà rebre els consells de la seua neboda que també va participar al reality  | Instagram

 

Isabel se suma als membres del clan Pantoja que han participat a 'Supervivientes'

Amb la seua participació en el reality seran quatre els membres del clan Pantoja que hauran concursat en alguna de les seues edicions. El primer concursant va ser el seu fill, Kiko Rivera, que actualment és finalista de 'GH Dúo', qui finalment va abandonar el concurs al·legant que patia un atac de gota.

 

La següent concursant va ser la seua neboda, Anabel, qui va decidir participar en l'edició del 2014 però el seu pas pel programa va durar només quinze dies. Anabel va ser finalment expulsada pel públic després que ella els ho haguera demanat de forma reiterada. L'última del clan que va participar va ser la seua filla, a la següent edició, i va ser la que va arribar més lluny, quedant-se a les portes de la gran final.

 

Una gran negociació

Segons ha indicat l'esmentada revista, la negociació que Isabel Pantoja està fent amb Mediaset podria anar més enllà de la seua participació al concurs. En concret, es planteja que la cantant estiga intentant arribar a un acord per formar part, en un futur, del jurat d'algun 'talent'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!