Jesús Castro molt enfadat amb la premsa: Si jo no vull tu no graves

L'enfadament de Jesús Castro amb la premsa ha fet que conega'm la cara més desconeguda de l'actor de "El príncipe"

El programa "Socialité" de Telecinco ha tret unes imatges gens favorables de l'actor Jesús Castro que ha esclatat quan la premsa li ha preguntat a la seua eixida d'un restaurant al costat de la seua novia, Alba Casillas

Els amics de l'actor intentaven calmar-lo, però ell no es deixava continuava amb el estira-i-amolla amb la periodista que li preguntava i el càmera que li gravava, finalment els amics han acabat per posar-li un taxi davant l'atònita mirada dels periodistes.

María Patiño ens mostrava a través del seu programa "Socialité" en Telecinco unes imatges poc agradables de l'actor de 'El príncipe', el jove ha protagonitzat unes incòmodes imatges enfrontant-se als reporters que li feien preguntes. Lluny d'acceptar de bona gana les paraules dels periodistes, l'actor gadità no parava de repetir de manera de pinxo "que ell és de Vejer de la Frontera".

<

>

No li ha fet gràcia que el pillaren en el seu dia lliure

Fa unes setmanes l'actor es convertia en notícia i no pel seu treball precisament, sinó per publicar-se la relació sentimental que mantenia amb l'extronista de "Mujeres y Hombres y Viceversa", Alba Casillas. Era precisament amb ella, amb Alba Casillas, amb qui la premsa el pillava hui diumenge eixint d'un conegut restaurant madrileny, alguna cosa que molestava profundament a Jesús Castro.

Jesús no es prenia gens bé que la premsa estigués apostada a l'eixida del restaurant: "Em sembla increïble que continueu ací per a molestar-me, si voleu saber com estic només heu de mirar-me de dalt a baix". No obstant això, l'actor amenaçava a la premsa: "No estic enfadat perquè si jo estigués enfadat tu no gravaves, creu-me (...) No teniu contingut i per això veniu a gravar-me i a preguntar-me a mi".

Jesús Castro

Jesús Castro Romero (Vejer de la Frontera, Cadis, 19 de gener de 1993) és un actor espanyol. Va saltar a la fama en 2014 en protagonitzar al costat de Luis Tosar la pel·lícula "El niño", llargmetratge que va aconseguir en el seu primer cap de setmana una recaptació de quasi tres milions d'euros, convertint-se en la millor estrena de l'any d'una pel·lícula a Espanya després de superar a Vuit cognoms bascos, la cinta espanyola més vista de la història. També és conegut pels seus papers de Paco Ben Barek en "El príncipe" de Telecinco o Lucas Morales en "Mar de plástico" d'Antena 3.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aisha Bordas, una fallera dels peus al cap defén a València en Top Star" "Van segrestar als fills de Lucía Dominguín i ella va estar a punt de llevar-se la vida"