Jesús Vázquez parla per primera vegada del seu acomiadament de 'La Voz'

El presentador es va quedar "en shock" després de conéixer la notícia que no seguiria treballant al programa de talent musical.
Jesús Vázquez, nou presentador de 'Bake Off España' | TELECINCO

 

Jesús Vázquez s'ha convertit en un dels presentadors amb més fama i millor reconeguts del nostre país actualment. Qualsevol aparició seua en un programa garanteix l'èxit, i el seu succés fa que siga una de les personalitats amb més carisma de Mediaset.

El pròxim dimecres el podrem veure estrenant un nou programa que fa créixer la seua trajectòria professional, la qual ja compta amb més de dos dècades d'experiència. Per la nova estrena, Vázquez ha concedit una entrevista al web Vertele, on ha confessat que el seu acomiadament com a presentador de La Voz li va causar un gran shock, tot i que vol "deixar el passat enrere".

Presentador del programa 'Bake Off'

Amb motiu de l’estrena del nou programa el pròxim dimecres 6 de març, Vázquez ha accedit a fer una entrevista al portal web Vertele i ha contestat a les preguntes sobre el nou programa de la cadena Cuatro. Fins ara, el que sabem és que es tracta d’un concurs sobre reposteria, i que el seu jurat són pastissers professionals.

Segons comentava el presentador gallec a través de Vertele , "és un format totalment diferent al que s’havia fet fins ara, i dins d’un camp que ni m’havia plantejat explorar".

Jesús Vázquez, mentre era presentador a 'La Voz' | TELECINCO

Tenint en compte altre tipus de realities que s’emeten a les cadenes actuals, Jesús Vázquez ha manifestat que "en el fons no es diferencien molt, és gent que té un talent i que els agrada el que fan. La lluita és per a veure qui ho fa millor, i tot i que a vegades sí es porta al terreny personal, intentem que no siga així. No és l’objectiu, aquest no és un programa de convivència. No és Gran Hermano, que és meravellós. Ací es molesten, però d'acord amb el talent que cadascun d’ells vol demostrar".

La seua reacció en deixar 'La Voz'

Jesús Vázquez no ha pogut evitar fer menció al seu acomiadament del programa 'La Voz', del qual va ser presentador abans que passara a emetre’s a 'Antena 3' i l’actriu Eva González el substituïra.

Eva Gonzalez és ara la nova conductora del programa de talent  | INSTAGRAM @EVAGONZALEZOFICIAL

A més a més, el gallec afegeix: "no l’estic veient. M’agrada molt viure en el moment, no quedar-me en el passat. Quan va succeir el que va passar va ser un shock per a totes les parts, però va passar fa molts mesos. En el camí m’he fet un programa preciós". La sorpresa per no poder seguir al programa de talent musical era evident.

D’altra banda, Vázquez ha volgut remarcar el treball dels seus companys: «Preferisc veure al meu amic Risto els dilluns a Got Talent que m’encanta, i al meu amic Jorge els dimarts a Gran Hermano Dúo perquè m’entreté més i dorm més tranquil».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'actriu Marta Torné incendia les xarxes amb una imatge pujadíssima de to" "Així era l'exconsursant de '¡Boom!', José Pinto"