INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Joc de Trons: qui és el Rei de la Nit?

Tot i que molta gent no se va donar compte, la sèrie ja va ensenyar el seu origen
El Rei de la Nit, en la popular sèrie 'Joc de Trons' | HBO

 

Tot el món es pregunta el mateix des que va acabar la Batalla d'Invernalia en el capítol 'The Long Night', que és el número tres de l'última temporada d'una de les sèries més populars per als moments d'oci de la gent: qui s'amaga rere de la figura del Rei de la Nit i quines intencions tenia? Tot i que no tot el món se va donar compte, la resposta a la pregunta va quedar revelada uns capítols arrere. 

 

Tal com ha revelat 'Carácter Urbano', l'origen d'este ser maligne és clar, i les intencions que té són concretes. Per mitjà de les visions que li va fer arribar el Corb dels Tres Ulls, Bran va poder resoldre estos interrogants. Tot el món qui vullga aprofundir més en això només haurà de mirar amb atenció 'The Door', el capítol número cinc de la temporada sis, que també ens revela el motiu pel qual Hodor únicament pot pronunciar el seu nom.

 

Qui s'amaga darrere de la figura de Rei de la Nit?

Si continues llegint, trobaràs uns quants espòilers.

 

En l'episodi que hem esmentat, Bran veu el passat de Ponent a través de visions. En concret, en una es veu que els Fills del Bosc agarren un punyal de vidre de drac i li'l claven a un home en el pit. Poc després d'això, els ulls se li tornen de color blau, cosa que demostra que va ser el primer Caminant Blanc dels Set Regnes. En altres paraules: el Rei de la Nit.

 

Els orígens veritables del Rei de la Nit | HBO

 

Uns quants milers d'anys abans dels fets que vegem que tenen lloc en 'Joc de Trons', en els Set Regnes només vivien els Primers Hòmens i els Fills del Bosc. Com que vivien en guerra, als Fills del Bosc els calia una arma nova que els permetera enfrontar-se a les persecucions que patien. En eixe moment, amb el vidre de drac i la seua màgia poderosa, van dur a terme la creació dels Caminants Blancs.

 

Ara bé, en un moment de la història que no sabem precisar, la situació se'ls va descontrolar. Tot apunta indicar que el Rei de la Nit va decidir formar un exèrcit de morts propi, i que va fer que els Fills del Bosc s'hagueren d'exiliar al Nord. En eixe moment Bran té una altra visió, en què vegem com el Rei de la Nit l'atrapa i es produïx la fugida de la cova.

 

Quin és el significat de l'espiral?

Durant l'episodi inicial de l'última temporada de la sèrie, va aparéixer un interrogant nou: quin és el significat de l'espiral que apareix després de les matances del Rei de la Nit? En eixe sentit, la visió de Bran pot tornar a ser reveladora. En el moment en què els Fills del Bosc creen el primer dels Caminants Blancs, al voltant de l'arbre podem vore diverses pedres disposades en forma d'espiral.

 

L'espiral de pedres del lloc a on es va crear el Rei de la Nit | HBO

 

El guionista del capítol, Dave Hill, va resoldre este misteri en una entrevista que va oferir al 'New York Post': «Després, el Rei de la Nit va decidir apropiar-se d'eixe símbol com si fora una classe de blasfèmia similar a la creu invertida o a Satanàs». 

 

Quines intencions té?

Respondre esta pregunta no és tan fàcil. Som conscients que és una criatura malvada i que, tal com explica Bran al llarg de l'última temporada, prova d'eliminar tots els records del món. Per això el perseguix: com a nou Corb de Tres Ulls, Bran s'ha convertit en el record viu de qualsevol cosa que passa i que ha tingut lloc en algun moment.

 

Ara bé, a on vol arribar, eliminant tots els records? Això no ho podem respondre amb certesa. Podria ser que el moguera la malícia que té o que volguera imposar un nou regnat de terror. Les hipòtesis estan obertes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!