Jorge Brázalez abandona el programa 'Viva la Vida'

Després de la seva polèmica amb Emma García, el cuiner vol centrar-se en l'obertura del seu restaurant a Eivissa
Jorge comunicava la decisió d'abandonar 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

Jorge Brázalez, guanyador de 'MasterChef 5'  i col·laborador del programa 'Viva la Vida', presentat per la periodista Emma García, ha decidit deixar el seu lloc com a cuiner del programa, després de la polèmica que va protagonitzar amb la mateixa presentadora pels rumors d'una possible boda amb Miri, i que no van agradar gens al xef.

 

Deixa el programa per un nou projecte professional

Com cada cap de setmana, el cuiner obria l'espai de cuina del programa de Telecinco disposat a preparar un menú especial, ja que es tractava del menú de la seua despedida. Jorge va començar anunciant que «és un dia un poquet especial».

 

A continuació, Jorge va explicar que la seua decisió es devia a la imminent obertura d'un restaurant en Eivissa: «Me'n vaig de 'Viva la Vida' de moment. Tinc el projecte del restaurant i haig d'estar immers allí. El tema d'anar i tornar no m'estava anant massa bé. Pel bon gust que tenim entre tots, amb el programa i la productora, hem sigut flexibles i me n'aniré un poc abans del previst».

 

Jorge es queda «amb un gust de boca molt positiu» 

Després de les explicacions del xef, Emma va recordar l'incident que van protagonitzar els dos, i que diversa gent podria culpabilitzar de la decisió de Jorge: «Ara la gent estarà dient 'què fort, després del que va passar l'altre dia i de la tensió que es va viure!».

 

A pesar de tot, Jorge va voler deixar ben clar que aquella discussió no tenia res a vore: «No, Emma. Qui haja vist 'Viva la Vida', tant amb Toño com amb tu, ha pogut vore que sóc un xic molt natural i normal, amb qui es pot parlar de tot. L'altre dia em va pillar per sorpresa, però em quede amb un gust de boca molt positiu. El programa i la direcció han entés que haig d'estar molt centrat en la meua illa amb este projecte», va explicar el cuiner.

 

 

La presentadora també va assegurar que la decisió de Jorge de deixar ‘Viva la Vida’ no tenia res a vore amb el seu enganxó: «Això no té res a vore amb el que va passar la setmana passada. És de veres que Jorge m’havia comentat tot sobre el seu somni amb el restaurant en Eivissa i això provocava una sèrie de problemes d’horaris amb ‘Viva la Vida’».

 

Una separació amistós

Tot i que es va molestar en algun programa per tractar temes de la seua vida personal, Jorge es va despedir del programa amb paraules d’agraïment cap a Emma García i també recordant a Toñi Moreno: «Ha sigut preciós el que hem compartit amb tots i amb tu, però tampoc m’oblide de Toñi Moreno perquè vaig començar amb ella. En l’època que he estat amb tu, he conegut a una xica molt natural».

 

 

«M’alegre que hàgem pogut aclarir tot el que ha passat en tots els programes, especialment en l’últim. Ens portem bé, no ens enfadem i diguem les coses com són: tens un projecte, un somni i una il·lusió. Tens les portes obertes, però si et cases, mai et donaré l’enhorabona», va acabar fent broma la presentadora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!